folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Verilere Ellemeden NTFS Onarmak

Verilere Ellemeden NTFS Onarmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Geçen gün internet sorununu hallettim bide bu çıktı aq bitmiyo bu bilgisayarın sorunları:D Arkadaşlar şimdi bu sabah kasper ile tam taramaya aldım akşam geldim ekran koruyucudayken takılmış. Reset attım, D çalışmıyo.(2 hdd var C,D) D yi açmaya çalışınca 'disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda' diye hata veriyor. Chkdsk komutu ile denedim pek bişey farketmedi. Şimdi tek fark chkdsk komutu da işe yaramıyo iyice gitti hdd:D NTFS sistemini dosyalar silinmeden onarmam lazım nasıl yapabilirim, yardım eden bin yaşasın şimdiden.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Up. Partition Magic diye bi program arayıp buldum. Ama onarma özelliği warmı bilmiyorum, Symantecin programı. Bunu kullanan mürit warmı? İşe yarıyomu?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Up. Partition Magic diye bi program arayıp buldum. Ama onarma özelliği warmı bilmiyorum, Symantecin programı. Bunu kullanan mürit warmı? İşe yarıyomu?
    -----------------------------,

Sorununu tam anlayamadım ama o program güvenilir hoca.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Nespace bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------,

Sorununu tam anlayamadım ama o program güvenilir hoca.. 

Şöyle anlatıyım. HDD deki MFT denen şey bozulmuş. O yüzden HDD çalışmıyo. Veri kaybı olmadan onu düzeltmem lazım.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Get Data For NTFS
    phazeddl.com

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    2.bir hdd ye sistemi kur hoca , sonra bozuk ntfs diskini ikincil disk olarak sisteme tak.Sonra "GetDataBack for NTFS" programini indir.Forumdada var ararsan bulabilirsin.GDB programi bozuk diskini scan edip butun verileri oldugu gibi yeni diskine kopyalayabilirsin.Ben 200gb a yakin verimi 1kb bile kaybetmeden kurtardim.Tabi onemli olan diskin sadece ntfs tablo yapisinin bozulmasi.Yani format , veri yazip silinme olayina maruz kalmamasi gerek diskten kayipsiz veri kurtarman icin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    verdigi hatanın yanında diski biçimlendirmen gerektiginide soyluyormu?

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benzer birşey benimde başıma geldi konuyu görmüşken sorayım burdan sizlere. bende nod32 kurdum ve komple bilgisayarı tarattırıyodum gece açık bıraktım taramayı yapmış sonra sistem beklemeye geçmiş.açtığımda bilgisayarı 19 tane virüs bulmuş ve temizlemiş. autorun, online game gibi bişeylerdi virüsler flashla geldiler büyük ihtimal. neyse ben bi restart yapayım sistem kendine gelsin dedim yeniden başlattım makina açılmadı sürekli reset atıyor kendine. Bartpe diye bootlu bir cdim var ondan açtım genelde öyle kurtarıyodum dosyaları fakat c yi tanımıyor. pardus kurdum başka bir partition'a oda toplam boyutu ve boş kısmını doğru gösteriyor fakat sağ tıklayıp özelliklerden baktığımda boş gösteriyor c yi. c içinde sadece IO.SYS diye bir dosya gösteriyor oda 0byte. kurtarmam gereken dosyalarım var masaüstünde bu program benim işimide görürmü acaba?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:
    verdigi hatanın yanında diski biçimlendirmen gerektiginide soyluyormu?
    Hayır hocam demiyo. Şuan GDB yi indirdim %20 diyo bakalım..

.
Toplam Hit: 2355 Toplam Mesaj: 9