folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Veritabanı Ödevi Acil Arkadaşlar

Veritabanı Ödevi Acil Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Veritabanı dersinde vize ve final ortalarda bu odevi yapamazsam okul uzuo arkadaşlar yardım bekliorum Ertan her konuma yazıosun abi bundada yardımlarını beklioyrum

1)tablo yaratma sorguları

2)10 adet sorgu

3)transform ve inner joinli toplam 5 sorgu

4)4 er form ve rapor

formlar vba da olucak demiş sihirbazdan yapabilirsiniz demiş

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    oo vba form :)  php olsa olmazmıymış :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam ilk 3 ünün cevabını dosya arşivinde sql ders notları kitabı var bi tane onu indirip

Create Table Create Database select insert update delete cümleciklerinin kullanımı bölümünü okursan çözersin...

Form ve Raporları, Access Database'deki formlar ve parorlar kısmında yapmanız gerek eğer veriyapıları dersi ise, onunla ilgili bir döküman var ama ankarada kaldığı için yollayayıyorum fakat bu ders konusunun tam içeriği

Meslek Yüksekokullarında okutulan 2. dönemdeki Veriyapıları dersinin içeriği, özellikle selcuk üniversitesindeki hocaların birisinin ders notlarında bunun tüm kitabı vardı ama hatırlayamıyorum biraz araştırırsan bulursun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek
    ben veri tabanı dersindeyim bunların hiç birini bilmiorum :(

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca ilk 3 soru butun vtys 1 derslerinde okutulur zaten ,4soruda vba bilgine bagli.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

EWRE bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben veri tabanı dersindeyim bunların hiç birini bilmiorum :(
    -----------------------------
    Dersi nası geçion peki hoca :=)

Hadi bu sene geçtin seneye asp aspx yada php vs gösterdiklerinde nası bağlanacan o db ye?

Windows Applicationlarda delphi ile db bağlanıtısı ypa dediklerinde ne yapacan :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 6