Veritabanı Ödevi Acil Arkadaşlar
-
Veritabanı dersinde vize ve final ortalarda bu odevi yapamazsam okul uzuo arkadaşlar yardım bekliorum Ertan her konuma yazıosun abi bundada yardımlarını beklioyrum
1)tablo yaratma sorguları
2)10 adet sorgu
3)transform ve inner joinli toplam 5 sorgu
4)4 er form ve rapor
formlar vba da olucak demiş sihirbazdan yapabilirsiniz demiş
-
oo vba form :) php olsa olmazmıymış :)
-
Hocam ilk 3 ünün cevabını dosya arşivinde sql ders notları kitabı var bi tane onu indirip
Create Table Create Database select insert update delete cümleciklerinin kullanımı bölümünü okursan çözersin...
Form ve Raporları, Access Database'deki formlar ve parorlar kısmında yapmanız gerek eğer veriyapıları dersi ise, onunla ilgili bir döküman var ama ankarada kaldığı için yollayayıyorum fakat bu ders konusunun tam içeriği
Meslek Yüksekokullarında okutulan 2. dönemdeki Veriyapıları dersinin içeriği, özellikle selcuk üniversitesindeki hocaların birisinin ders notlarında bunun tüm kitabı vardı ama hatırlayamıyorum biraz araştırırsan bulursun...
-
ben veri tabanı dersindeyim bunların hiç birini bilmiorum :(
-
Hoca ilk 3 soru butun vtys 1 derslerinde okutulur zaten ,4soruda vba bilgine bagli.
-
EWRE bunu yazdı:
-----------------------------
ben veri tabanı dersindeyim bunların hiç birini bilmiorum :(
-----------------------------
Dersi nası geçion peki hoca :=)Hadi bu sene geçtin seneye asp aspx yada php vs gösterdiklerinde nası bağlanacan o db ye?
Windows Applicationlarda delphi ile db bağlanıtısı ypa dediklerinde ne yapacan :)