Veritabanı Oluşturma
-
üstadlar merhaba turkhosttan internet sitesi için isim ve yer aldım phpBB den forumu oluşturmayı öğrendim ama bir sorun var :-( veritabanın oluşturmayı bilmiyorum bu konuyu bilen bi arkadaşım bana bununla ilgili bilgi verirse çok makbule geçecek "turkhostta sıfırdan veritabanı oluşturma ve httpdocks taki index.php ye nasıl yönlendirme". çok sağolun.
-
şimdi hostun dışardan db kurulmasına izin veriyormu bilmem ama şöyle yap senin için en kolayı.... navicat denilen bir program var onu indir ordan host ayarlarını yap.... sonra connetionstan execute bath filedan phpbb içersindeki dosyayı çalıştır sonrada işlem tamam
-
Üstad ilgine çok teşekkür ederim bende de by_felsefenin sıkıntısından. Söylediğin program hangi versiyorn. Bir kaçtane indirdim ama bir türlü yapamadım
-
mysql in olması lazım phpbb kulanabilmen için ordan kulanıcı adı şifre bide db adı oluştur,sonra phpbb insstall içinde o verdiğin değerleri gir okedir.
-
öncelikle antikkynin dedigi dogru phpbb kurduguna göre mysql kesin vardır dimi :) navcat sadece mysqlde çalışır.... neyse
versiyon olarak son versiyonu indir crack olarakta o olmasada ona en yakın versiyonda onu kırmalı...
Toplam Hit: 1616 Toplam Mesaj: 5