Veritabanı Oluşturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    üstadlar merhaba turkhosttan internet sitesi için  isim ve yer aldım  phpBB den forumu oluşturmayı öğrendim ama bir sorun var :-(   veritabanın oluşturmayı bilmiyorum bu konuyu bilen bi arkadaşım bana bununla ilgili bilgi verirse çok makbule geçecek "turkhostta sıfırdan veritabanı oluşturma ve httpdocks taki index.php ye nasıl yönlendirme". çok sağolun.

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi hostun dışardan db kurulmasına izin veriyormu bilmem ama şöyle yap senin için en kolayı.... navicat denilen bir program var onu indir ordan host ayarlarını yap.... sonra connetionstan execute bath filedan phpbb içersindeki dosyayı çalıştır sonrada işlem tamam

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    Üstad ilgine çok teşekkür ederim bende de by_felsefenin sıkıntısından. Söylediğin  program hangi versiyorn. Bir kaçtane indirdim ama  bir türlü yapamadım

Parlayan bizi paylar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mysql in olması lazım phpbb kulanabilmen için ordan kulanıcı adı şifre bide db adı oluştur,sonra phpbb insstall içinde o verdiğin değerleri gir okedir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    öncelikle antikkynin dedigi dogru phpbb kurduguna göre mysql kesin vardır dimi :) navcat sadece mysqlde çalışır.... neyse
    versiyon olarak son versiyonu indir crack olarakta o olmasada ona en yakın versiyonda onu kırmalı...

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1616 Toplam Mesaj: 5