Veritabanı Yedeğim Smf ?
-
S.a
Arkadaşlar uzun zaman önce bir sitem vardı.Smf forum kuruluydu içinde 2000'e yakın konu var.Kapatmadan önce veritabanının yedeğini almıştım.Aldığım yedek .gz uzantılı.Domain host alıp siteyi yeniden açmak istiyorum.xamp ile yedeği alıp alamıyacağımı deniyordum.Yeni bir smf kurdum ve Smf için ''veritabani_geri_yukle.php'' dosyasını kullanarak localhost'ta geri yüklediğimde bazı tablolar oluşturulamadı hatası aldım.Ve forum açılmadı.Smf olması önemli değil sadece içindeki konuları kurtarmak istiyorum.Yedeği txt'de açtığımda pek birşey anlamadım açıkçası.Nasıl yapmalıyım ?
-
phpmyadmin den yüklemeyi denesene ? -
gz içindeki .sql uzantılı dosyayı çıkarıp phpmyadmin den denemeyi yükle yada bigdump ile dene fark etmez
-
yok hocam ben onu txt ile açıp php my adminden sorgu olarak gönderdiğimde beyaz ekran çıkıyor sonra forum da açılmıyor.Anlamadım ben bu işi.Sabahtan beri uğraşıyorum.Veritabanım mı bozuk nedir :S xammp kurulu bir mürid arkadaşım varsa ben gönderebilirm veritabanını.Belki benim beceriksizliğimdir :S
-
bigdump denedim şöyle bir hata aldım ;
Error at the line 664: ) TYPE=InnoDB COMMENT="InnoDB free: 11264 kB";
Query: CREATE TABLE `smf_googletagged` (
ID_TAG mediumint(9) NOT NULL auto_increment,
tag text NOT NULL default '',
ID_TOPIC mediumint(8) NOT NULL default '',
hits mediumint(8) NOT NULL default 1,
status tinyint(1) NOT NULL default 1,
PRIMARY KEY (ID_TAG)
) TYPE=InnoDB COMMENT="InnoDB free: 11264 kB";MySQL: Invalid default value for 'ID_TOPIC'
Stopped on error