Veriyi Şifreleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Xp de dosyalar veriyi şifreleme özelliği ile şifrelenmiş. Daha sonra kullanıcı adı değiştirilmiş. Şimdide o dosyalar kullanılamıyor. Klasörlerin şifreleri kaldırılabiliniyor fakat içindeki veri yeşil ve bir türlü açılamıyor. Format atınca kurtarılamıyor sid değişiyor biliyorum ama kullanıcı adını değiştirince bir şekilde dosyaları kurtaramazmıyız.
    Acil yardımclarınızı bekliyorum.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca anlattaım da tekrar anlatayım kafamı toplayamıyorum.
    Şimdi olay şu ( Bu arada bu MCSE nin sınaw sorusudur (Microsoft Certified Systems Engineer :)

Encrprt Çözme:
    1-Administrator olarak login ol
    2-Dosyaya sağ tıkla
    3-Özellikler
    4-Advanced
    5-Owner"a bi clickle
    6-Ownership"i admin yap
    7-Sonra decrprt yap

Geçmiş olsun.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hocam dediğim gibi biliyorum onları çoktan yaptım. Ama olmuyor sıkıntı başka bir şeyde. Eski Sid bulamıyorum. Bunu 3. parti bir yazılımla yapabilir miyim. Bu konuda bilgi lazım bana.
    Bu arada o Mcse sorusuna ben denk gelmedim : D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Eğer veriyi şifrelediyse gitti hoca...

Eğer erişim hakkın olmasaydı, take ownership yöntemi ile alabilirdin ama şifrelenmiş veri gelmio geri...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Format attıktan sonra gelmiyor biliyorum ama bu şekilde dönebiliyormus. Bunu için adamlar özel iş yeri açmıslar, kendileri için özel program yazdırmıslar ücret karşılığı yapıyorlarmıs :)
    Neyse zaten yardım eden olmamıstı bende format attım :D

.
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 5