Vertabim Harddiski Nasıl Bilirsiniz ?
-
arkadaşlar harici bi harddisk alcam. ucuzundan bitane buldum harici vertabim. bunun dvd si filan çok kaliteli =) acaba hdd si nasıldır bilen kullanan varmıdır ?
250 gb = 100 TL
-
Hocam DVDsi kaka gibi yazarken eyw. veri saklama eyw. gel gelelim okumaya en fazla 5 Mb okuya bilio saniyede Princodan 16 MB okuyo sen düşün uçurumu
-
hocam bende 2.5 inçlik 320 gb taşınabilir verbatim hdd var 2 hafta kullandım 1 haftadır serviste. Yani buradan çıkan sonuç verbatim in kötü olması değil 2.5 inçler kötü yani 2.5 inç alma 3.5 inç al :) yok ben yanımda taşımak için alıcam yok küçük olduğu için 2.5 inç alıcam falan da deme çünkü 3.5 inçleri de çok rahat yanında taşıyabilirsin. ben yandım sen yanma diye söylüyorum :) 2.5 inç taşınabilir hdd den uzak durun almayın aldırmayın.. :)
-
yapma be hocam :| bende tam alcaktım almadan önce bi daha bakıyım dedim.

şöle bişi :|
-
hocam işte bende ki de bunun 320 gb olanı :) 2.5 inç her markada risklidir. hazır almamışken tekrar düşün ve 3.5 inç taşınabilir hdd al sonra pişman olma ben 2.5 inç aldığıma pişmanım çünkü
-
Quetzalcoatl : hocam mecburiyetten aldım bu aleti =)
alalı 2 haftaya geliyor. sorun yaşamadım
gittigidiyordan 100 tl ye aldım 250 gb şimdilik sorunum yok çok şükür tavsiye ederim =) yanlız bitlocker yaparken 1 kere daha düşünün :D 7-8 saat civarı sürdü.
sabahladı pc :D
ayrıca ses ve ısınma sorunu yok. içinde samsung hdd var :P
Toplam Hit: 979 Toplam Mesaj: 6