Vestel 840-CI Receiver"A Versiyon Nasıl Yüklerim ? :S
-
Arkadaşlar alet bu ; buna nasıl versiyon yükliicem ne gerekiyo nasıl yapmam gerekiyo zormudur ; risk varmıdır :S :D anlatın hele .D
-
hiç uğraşma git 5 ytl ver yapsınlar bir ara uğraştım bu işlerle sana bir kablo var adını unuttum şimdiş ondan lazım zaten o 5 ytl ama devamlı uğraşıcam diyorsansırf bu iş için birsürü site var onlara bak
-
hayatımda vestelin ürünleri kadar skindirik ürün görmedim.Televizyonla birlikte 840 serisi bir receiver vermişlerdi.(ufak bir farkla)7 kere bozuldu.Ben gönderiyorum servise adamlar yapıyor yolluyor 2 gün sonra tekrar aynı arıza.En sonunda dayanamadım bir gün işden geldiğimde gene çalışmadı cinlerim tepeme çıktı gözüm karardı aldım bunu kablosundan sallıyıp 2 kere duvara vurdum parça parça oldu.Sabah kaltığımda üzüldüm geri topladım gene verdim servise :D Baktım 2 gün sonra telefon geldi vestelden.Sizin cihazı tamir edemiyoruz size yenisini verelim.Başka bir hurda verdiler yeni.Yazılım filan atılamıyor ama en azından kanalları gösteriyor.
Kardeş sende bence bu cihaza hiç yazılım atmakla uğraşma :D
Yoksa elinde kalır
-
Arkadaşım Fazla Kurcalama.. Bu İşi Yapmayı BIlmıyorsan Cıhazı Bozman %80 dir:D Onun İçin Servise Veriniz.. bozarsan 70 ytl zarara gırebılırsın.. bırsey var onların ıcınde.. orayı yakıyorsun en kucuk bır yazılım hatasında:D oda sana pahalıya patlayabılır.. kurcalama derım ben:D
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım Fazla Kurcalama.. Bu İşi Yapmayı BIlmıyorsan Cıhazı Bozman %80 dir:D Onun İçin Servise Veriniz.. bozarsan 70 ytl zarara gırebılırsın.. bırsey var onların ıcınde.. orayı yakıyorsun en kucuk bır yazılım hatasında:D oda sana pahalıya patlayabılır.. kurcalama derım ben:D
O yanan zamazingoya flash deniyor.! mb filan vestelin 840 serisindeki flashlar.Yazılım atmaya kalkınca 1 mb dan fazlaysa yanıyor.En son fiyatı 35 ytl.Eğer biraz teknik bilgin varsa kendinde takabilirsin
-
swordfish Hoja 35 ytl ise parasını vereyım bekonuun kini gonderırmısın.. gonderırım dıyorsan pm den ulaş..
-
onun adı flash yanan denilen o kadar da hassas değildir tek sorun tam güncellerken elektrik gitmesi en büyük sorun budur o kadar zordeğil ama 5 ytl ver yaptır daha iyi
-
Martech bunu yazdı:
swordfish Hoja 35 ytl ise parasını vereyım bekonuun kini gonderırmısın.. gonderırım dıyorsan pm den ulaş..
Kardeş cihazın tam model ve seri numarasını al eğer istanbuldaysan karaköyde çogu yerde satılıyor.Ordan temin edebilirsin.Bende 1 kez yaktım ordan almıştım.Şimdi belki daha bile ucuzdur