folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Vestel 840-CI Receiver"A Versiyon Nasıl Yüklerim ? :S

Vestel 840-CI Receiver"A Versiyon Nasıl Yüklerim ? :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar alet bu ; buna nasıl versiyon yükliicem ne gerekiyo nasıl yapmam gerekiyo zormudur ; risk varmıdır :S :D anlatın hele .D

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hiç uğraşma git 5 ytl ver yapsınlar bir ara uğraştım bu işlerle sana bir kablo var adını unuttum şimdiş ondan lazım zaten o 5 ytl ama devamlı uğraşıcam diyorsansırf bu iş için birsürü site var onlara bak

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hayatımda vestelin ürünleri kadar skindirik ürün görmedim.Televizyonla birlikte 840 serisi bir receiver vermişlerdi.(ufak bir farkla)7 kere bozuldu.Ben gönderiyorum servise adamlar yapıyor yolluyor 2 gün sonra tekrar aynı arıza.En sonunda dayanamadım bir gün işden geldiğimde gene çalışmadı cinlerim tepeme çıktı gözüm karardı aldım bunu kablosundan sallıyıp 2 kere duvara vurdum parça parça oldu.Sabah kaltığımda üzüldüm geri topladım gene verdim servise :D Baktım 2 gün sonra telefon geldi vestelden.Sizin cihazı tamir edemiyoruz size yenisini verelim.Başka bir hurda verdiler yeni.Yazılım filan atılamıyor ama en azından kanalları gösteriyor.

Kardeş sende bence bu cihaza hiç yazılım atmakla uğraşma :D

Yoksa elinde kalır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Fazla Kurcalama.. Bu İşi Yapmayı BIlmıyorsan Cıhazı Bozman %80 dir:D Onun İçin Servise Veriniz.. bozarsan 70 ytl zarara gırebılırsın.. bırsey var onların ıcınde.. orayı yakıyorsun en kucuk bır yazılım hatasında:D oda sana pahalıya patlayabılır.. kurcalama derım ben:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşım Fazla Kurcalama.. Bu İşi Yapmayı BIlmıyorsan Cıhazı Bozman %80 dir:D Onun İçin Servise Veriniz.. bozarsan 70 ytl zarara gırebılırsın.. bırsey var onların ıcınde.. orayı yakıyorsun en kucuk bır yazılım hatasında:D oda sana pahalıya patlayabılır.. kurcalama derım ben:D
    O yanan zamazingoya flash deniyor.! mb filan vestelin 840 serisindeki flashlar.

Yazılım atmaya kalkınca 1 mb dan fazlaysa yanıyor.En son fiyatı 35 ytl.Eğer biraz teknik bilgin varsa kendinde takabilirsin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    swordfish Hoja 35 ytl ise parasını vereyım bekonuun kini gonderırmısın.. gonderırım dıyorsan pm den ulaş.. 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    onun adı flash yanan denilen o kadar da hassas değildir tek sorun tam güncellerken elektrik gitmesi en büyük sorun budur o kadar zordeğil ama 5 ytl ver yaptır daha iyi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    swordfish Hoja 35 ytl ise parasını vereyım bekonuun kini gonderırmısın.. gonderırım dıyorsan pm den ulaş.. 
    Kardeş cihazın tam model ve seri numarasını al eğer istanbuldaysan karaköyde çogu yerde satılıyor.Ordan temin edebilirsin.Bende 1 kez yaktım ordan almıştım.Şimdi belki daha bile ucuzdur

Toplam Hit: 928 Toplam Mesaj: 8