Vestel Klima Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

daha önce açtıgım bir konu vardı http://tahribat.com/Forum-Vestel-Bio-Plus-24-Btu-Klimam-Var-Ve-Elektirikle-Ilgil-Ibir-Sorun-Var-Galiba-168495/ burdaki olay şimdi nihayet çözebildım neden oluşyor böyle bir olay sorunumu tekrardan anlatıyım şimdi klimamı 1 gün boyunca sürekli kullanayım kapatıktan sonra tekrar açılmıyor bir zaman geçtıkten sonra açılyor çalışmaya başlıyor da 7 8 saat kadar bir süre çalışmıyor :S çalışmıyr derken hiç bir hayat belirtisi vermiyor ne ışıklar yanıyor normalde kumandadan açma tuşuna basıldıgında klimanın üstünde yeşil ışık yanar çalışmayan dönemlerde hane tuşa bastıgımda hiç birşey yanmıyor yane kumanda komuta etmiyoryor

Sorunu buldum: sorun şu şimdi dış uniteyi inceledim ve içerisinde baya bir buzlama yaptıgını gördüm klimam defrost özellikli ama buz oluşyor şimdi bunu nasıl çözebilirim hangi yolla ne yapmam gerek ?

Not: servis çarmak benim de aklıma geldi :) servis olmadan kendim halletmek istiyorum :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

ha bu arada eklemek istedigim birde şöyle bişe var ki şimdi klimam fişten çalışyor yane fişe takıp çalıştırabilyorum aynı fişte birkaç şey takılı onlardan olabilirmı birde gaz ile ilgili bir problem olablecegini düşünüyorum yetersiz vs. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

vestel sorun hacı keşke vestel almasaydın hangi eşyasını aldıysam elimde patladı uzak dursun

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

vestel sorun hacı keşke vestel almasaydın hangi eşyasını aldıysam elimde patladı uzak dursun

lcd si var bende 6 aydır çalışıyor nazar değmesin evdeki tek vestel o :D gerisi samsung ve bosch

vestel klimamı alınır a.q cebinde akrepmi var ne var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

ya aslında bende vestel taraftarı degilim bana kalsı toshiba veya mitsubishi alacaktım de hane yeni degil eski bir klima 4 5 senesi var 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

4 yil boyunca vestel klima kullandim hiçbirşeyde olmadi şuan bulunduğum şehire taşinirken mecburen gazini  boşalttirmak zorunda kalmiştim

daha sonra ankarada lazim olmaz diye apartmanin deposuna koydum fareler anasini bellemiş attim gitti :)

klima gazi kolay kolay bitecek birşey değil kardeş adana gibi bir yerde 4 sene kullandim o sicaklarda bütün gün açtiğim olmuştur hiçte ariza

çikartmadı.Kişlari ufo ve klimayi ayni anda çalişitiriyordum.Klimanin elektirik aksani prizin içine bağliydi.Ufoyuda prize takiyordum.

Buzlanma olayi genellikle hep termostadda oluşan arizalardan dolayi oluşuyor.Klimayi gün boyu çaliştiriyorsan ara sira ortamin derecesine göre

klimanin soğukluk ayarini düşürüceksin.

Düzenleme : İç fanına baktırtmanı tavsiye ederim.Tavana duymu monte ediyon ya la ? Götür servise :D

MADTAMER tarafından 13/Ara/12 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

şimdi servis ayrı bişe ben kendim hallederim genelde bole şeyleri buzdolabımı de ben yaptıydım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Peki kardeş sen bilirsin şimdiden kolay gelsin diyorum sana :D benim dedem rahmetlik yaşadiği dönemlerde emekli olunca evinin bozulan

elektronik eşyalarini kendisi tamir etmeye çalişirdi.elini neye atsa bozardi.zaten bozulmuş elektronik araci iyce hiş ederdi sonra üstüne bunun

vadesi dolmuş peh mk derdi aman ha sende öyle etmeyesin dikkat et :D

MADTAMER tarafından 13/Ara/12 10:47 tarihinde düzenlenmiştir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

ha yok ben ole degilim buzdolabımın ana kartı yandıydı yaptıydım :) şimdi klimada da büyük ihtimalle anakart ta sıkıntı var acaba yenisinin fiyatı ne veya bunu yaptırmaya kalksam nekadara mal olur :S

Toplam Hit: 1084 Toplam Mesaj: 9