Vestel Milenyum 106 Plazma Televizyon Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Vestel'in Milenyum 106 plazması var. İnternetten cihazın özelliklerine bakıyorum bilgisayara bağlanma, dvi girişi gibi birçok özellik yazıyor. (http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1340&IID=13827)
Fakat bu girişler televizyonun neresinde inanın bulamadım, anten girişi bile görünürde yok :D
Toplam iki tane giriş var televizyonda, birisi güç girişi diğeri ise işime yaramayacak farklı bir giriş.
Bu televizyon babamın eski iş yerinde kullanılıyordu. Güvenlik kamerası, televizyon, ev sinema sistemi ve bilgisayar bağlıydı fakat nereye bağlamışlar anlayamadım.
İki tane giriş olduğundan bahsettim, birisi güç girişi zaten. Acaba diyorum 2. girişe bir cihaz takıp ondan mı alacaz bu girişleri (pcye bağlanma, anten, dvi vs vs)
Bir bilgisi olan varsa beni aydınlatsın, oyun platformu alacam ona göre... :/
-
ps3 al kapışalım :|oyun oynayacaksan vestel alma, lg yada samsung al.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
ps3 al kapışalım :|oyun oynayacaksan vestel alma, lg yada samsung al.
-----------------------------Xbox 360 Slim alacam.
Samsung Full HD var evde fakat onu tv olarak kullanıyoruz, onda 1203987109273013 tane giriş var ama ben Vestel'i merak ettim. Daha 2-3 ay önce bu alete birsürü şey bağlıydı. Nasıl bağlamışlar onca şeyi :/
Yok abi anten girişi bile yok :-|
-

bumudur hocam TV?
-
@cordelian Yok hocam o değil.
Bu ürünün tıpa tıp aynısı: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-plazma-tv-takasli-106-ekran-vestel-millenium-plazma-tv-106-ekran-vestel-mi-28404702/detay
-
Geçen konundan alacağını aldın kaçtın gittin.
Bende burda yineliyorum.
İngiltereden arkadaşım gelecek gelirken ne getireyim diyince tlfon falan gerek yok.Bu geldi aklıma
Bu ikisini bi kıyaslarmısınız hangisini almak gerek.
Yanında kinect siz olmaz tabi.İkiside kinect e uyumlu mu?
Bide ordan almaya değer mi.?
Burda 581 TL ye görmüüştüm.
-
wking bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Vestel'in Milenyum 106 plazması var. İnternetten cihazın özelliklerine bakıyorum bilgisayara bağlanma, dvi girişi gibi birçok özellik yazıyor. (http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1340&IID=13827)
Fakat bu girişler televizyonun neresinde inanın bulamadım, anten girişi bile görünürde yok :D
Toplam iki tane giriş var televizyonda, birisi güç girişi diğeri ise işime yaramayacak farklı bir giriş.
Bu televizyon babamın eski iş yerinde kullanılıyordu. Güvenlik kamerası, televizyon, ev sinema sistemi ve bilgisayar bağlıydı fakat nereye bağlamışlar anlayamadım.
İki tane giriş olduğundan bahsettim, birisi güç girişi zaten. Acaba diyorum 2. girişe bir cihaz takıp ondan mı alacaz bu girişleri (pcye bağlanma, anten, dvi vs vs)
-----------------------------dostum monitör diyor orda televizyon demiyor sadece bunu pc baglarsın ve pc den gelen görüntüyü mönitöre aktarırsın pc lerin mönitörüyle eşdeger zaten güvenlik işi icin kullanıldıgını söylemişsin
genelde kameralar için mönitörler kullanılır çözünürlügü cok iyi televizyona göre ama televizyon degil işte sen bunu pc bagal monitör gibi kullan başka bir amac olarak kullanılamaz zaten
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------wking bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
-----------------------------dostum monitör diyor orda televizyon demiyor sadece bunu pc baglarsın ve pc den gelen görüntüyü mönitöre aktarırsın pc lerin mönitörüyle eşdeger zaten güvenlik işi icin kullanıldıgını söylemişsin
genelde kameralar için mönitörler kullanılır çözünürlügü cok iyi televizyona göre ama televizyon degil işte sen bunu pc bagal monitör gibi kullan başka bir amac olarak kullanılamaz zaten
Yok dostum tv de izlenebiliyor ama antenle değil scart girişiyle. Ya kafayı yicm ya, nerde bualetin girişleri :/ Daha birkaç ay önce 50 tane medya bağlıydı bea :| @real_agabey Hocam bana sordğunu anlayamadım k.bakma. Şu an teldeyim attığın linkleri incelemek uzun sürer. Yarın mesajini inceleyip benim diğer konuya cevap yazarım inş :) -
real_agabey bunu yazdı:
Geçen konundan alacağını aldın kaçtın gittin.
Bende burda yineliyorum.
İngiltereden arkadaşım gelecek gelirken ne getireyim diyince tlfon falan gerek yok.Bu geldi aklıma
Bu ikisini bi kıyaslarmısınız hangisini almak gerek.
Yanında kinect siz olmaz tabi.İkiside kinect e uyumlu mu?
Bide ordan almaya değer mi.?
Burda 581 TL ye görmüüştüm.
-----------------------------hocam o kinect ilk gösterdinde calısıo
kutusundada yazıo ztn kinect ready die.