folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Vestel'den Taksitle Televizyon Aboneliği



Vestel'den Taksitle Televizyon Aboneliği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=paSGrgy36JU

    Dolar yüzünden fiyatlar artınca müşteriyi kaçırmak istemiyorlar. Abonelik yöntemi ile 2-3 yıl boyunca abonelik ücreti ödeyerek TV’yi kullanıyorsun, sonra yenisi ile değiştiriyor sen abone olduğun sürece.

    Biraz baktım fiyatlara pek iç açıcı değil. 2.000 liralık televizyonu 24 ay abone ücreti ile 2.600 lira civarına artı aboneliği sonlandırmak istersen de balon ödeme dediği ek ödemeye de 500 lira civarı isteyerek toplamda %50 fazla fiyatına satmış oluyor. Tek avantajı 24 ay taksit seçeneği. Operatörlerin taahhüt ile telefon satmasına özenmişler.

    4K'dan dem vurmuşlar reklamda ama daha 1080p yayını beceremeyen kanallarımız var. 4K'da bildiğim kadarıyla bir tek TRT yayın yapıyor oda belgesel falan yayınlıyor. İnternetten izlesem desen Netflix'in en yüksek paketine üye olmak gerekli her ay birde ona para ver. Yok ben torrentten indireceğim desen 4K film sunumu bulmakta sıkıntı. 

    Kaldı ki televizyon ve diğer beyaz eşyalar dayanıklı tüketim malları sınıfına giriyor. Alırsın yıllarca kullanırsın bozulunca atıp yenisini alırsın. Telefon mu ki bu 2 senede bir değiştirme ihtiyacı olsun ?

    Sonuç olarak yabancı telefon markalarına vergi olayınıda unutmadık.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2015
    Erkek

    Öyle bir ayarlamışlardır ki her sene katlana katlana girer aboneye. Türkiye'de en nefret ettiğim markalardan biridir Vestel, ne üretirse üretsin çevremdekilerin uzak durması için elimden geleni yapıyorum. Tüketiciyi düşünmeyen bir marka isterse dünyanın en büyük fabrikasına sahip olsun hiçbir anlamı kalmıyor, vergi muhabbetinden sonra iyice nefret etmeye başladım 


    Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    4K tv olayı artık standarta bağladı , tv fiyatları o kadar da pahalı değil bu saatten sonra ne özellik olursa olsun 1080p tv almaya gerek yok çünki bir tv siz kımazsanız 10 sene çok rahat gidiyor.

    kaba bir hesapla aynen 0 tv den fazla para ödediğin için deymez gibi fakat peşin alacak parası olmayan taksitle daha pahalıya alır bu model yürür gider ben size söyliyim.

     

    vestel satmazsa turkcell satar o tv yi merak etmeyin :) 

     

Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 3
vestel