folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Vga-Dvi Çevirici Adaptör

Vga-Dvi Çevirici Adaptör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Arkdaşlar benim samsung 932nw lcd monitörüm var.Ekran kartım hem vga hem dvi çıkışlı(ati x550)..Monitörde dvi kablosu sokmak için delik yok..Ben vga-dvi çevirici alsam olurmu,olursa nasıl olur bide bunların erkek ve dişileri varmış benim hangisini almam lazım?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Git bir bilgisayarciya direk adam cikarip veriri zaten 5-10-15 ytl birseydir...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Ben şimdi vandayım ve hangi bilgisayarcıya gitsem yüz defa da anlatsam ya yok diyorlar yada ilk defa benden duyuyorlar..İnternet üzerinden alacağım mecburen o yüzden hangisini almam gerek?Monitörde dvi çıkışı yok sadece ekran kartında..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yaa hoca bi tane köprü alcaksın o dalgaya köprü deniyor ekran kartına takacağın uca takacaksın onu eğer vanda usun süre kalacaksan yani alma imkanın yoksa pm'den yolla adres ben kargoyla göndereyim

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

abicim her ekran kartının içinden cıkan bişi günümüzde...

git 2-3 bilgisayarcıya alırsın illaki...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1834 Toplam Mesaj: 5