Vga Kablosunu Rgb Çıkışına Bağlasan Görüntü Alabilirmiyim
-
Arkadaşlar vga çıktısını hdmi çevirici ile tv ye bağlıyorum, ama kablo karmaşası oluyor tv nin arkasında rgb girişi var vga kablosunu rgb girişine bağlasam götüntü alabilirim tv yi sökme biraz zor o yüzden denemedim, sizden bilgi almak istedim,
-
kablosuz görüntü aktarıcılara bak.
yada hdmi lısını al artık neyse o alet :)
edit . benimki extra yollar tabi.
FOXXLY tarafından 15/Tem/14 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Yardım için güncel,
-
Televizyonda dişi kısmı varsa çalışır hocam. VGA to RCA olması lazımdı...
-
Görüntü alamadım, en azından ihtiyacı olana fikir verir,
-
dar gelirliliğin alemi yok hdmi çıkışlı bi bilgisayar hdmi girişli bi televizyon al olsun bitsin...
-
sRcN bunu yazdı
dar gelirliliğin alemi yok hdmi çıkışlı bi bilgisayar hdmi girişli bi televizyon al olsun bitsin...
sizde para çok gibi.
-
Carbure bunu yazdısRcN bunu yazdı
sizde para çok gibi.
konudan uzaksın sanırım :)
-
Carbure bunu yazdısRcN bunu yazdı
sizde para çok gibi.
Robinson_Crusoe u tanımadığın belli :)
Bu arada @Robinson_Crusoe
Çalışması lazım. AV kanallarının hepsini inceledin mi hocam? Kabloda sıkıntı olabilir ya da televizyonun RCA girişlerinde sıkıntı olabilir. -
DrKill bunu yazdıCarbure bunu yazdısRcN bunu yazdı
sizde para çok gibi.
Robinson_Crusoe u tanımadığın belli :)
Bu arada @Robinson_Crusoe
Çalışması lazım. AV kanallarının hepsini inceledin mi hocam? Kabloda sıkıntı olabilir ya da televizyonun RCA girişlerinde sıkıntı olabilir.Denedim ama olmadı zaten olsaydı da yine kullanamazdım, çünkü kablo duvara dayanıyordu kabloya zarar veriyordu,