.VHD Den Live Windows 7 Cdsi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Arkadaşlar internette dolaşan çeşitli live cd lervar. Herkes felancanın live CD si diye paylaşıyor.Ben de kendime göre kullandığım içinde edit, resque vb programları yüklenmiş bir live win7/ win8/win 10 cd ya da dvd si yapmak istiyorum. Bunu VHD den dönüştürerek nasıl yapabilirim

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

takip

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

konu up

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Direk ramden çalışan versiyonları mı düzenlemek istiyorsun yoksa USB'ye kurulan versiyonları mı düzenlemek istiyorsun?

1) Ramden çalışanları düzenlemek için genelde iso'nun içinde bir wim dosyası oluyor. Yada ramdisk yansıması oluyor. Bu ramdisk yansımasını bağlayıp içine ekleme çıkarma yapıyorsun. Ancak boyutu fixed oluyor. Büyütmek istersen yeni bir ramdisk yansıması yapman gerekiyor.

2) USB'ye kurulan Windows8 kullanmak da bir çözüm. Windowsu usb belleğe yüklüyorsun, VHD dosyası oluşuyor. İstersen usb ile açıp kendi işletim sistemin çalışır, istersen usb'ni pye takıp vhd'ye çift tıklayıp usbdeki sisteminin dosyalarına ulaşırsın. 

Teknoloji gelişti artık. Kendi yaptığım multiboot'un içinde ramden çalışan versiyonları koydum ancak 1 yıldır kullanmadım bile.

Kaynak arıyorsan TNCTR'de güzel dökümanlar oluyor, oraya bir bak.

NoktaliVirgul tarafından 15/May/17 08:29 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1109 Toplam Mesaj: 4
vhd win7 live