folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Viaport - Pendik

Viaport - Pendik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam pendik taraflarında VİA PORT diye bir alışveriş merkezi varmış bende arkadaşmdan duydum haberim yoktu. Ulaşım için

http://www.viaport.com.tr/ulasim.asp

ücretsiz servisleri vs mevcutmuş Bazı mağaza resimlerini gördüm %70e kadar varan indirimler yazıyor. Oraya gitmeyi düşünüyorum acaba pendik tarafında oturan veya bu büyük alışveriş merkezinden haberi olan varmı bilgi açısından

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    ben pendikliyim viaport sabiha gökçen havaalanının oralarda sabiha gökçenden sonra 2. sağ çıkıştan çıkınca oraya ulaşabilirsin

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

blood_rhyme bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben pendikliyim viaport sabiha gökçen havaalanının oralarda sabiha gökçenden sonra 2. sağ çıkıştan çıkınca oraya ulaşabilirsin

peki hocam gittysen eğer fiyatları nsl yani normal heryerdeki fiyatlar gibiyse bana diğer alışverişmerkezleri daha yakın oraya gitmiyim boşu boşuna

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    Valla gidip görmedim pendikde fazla bulunamadığım için yardımcı olamıcam

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    istanbulun çok çok dışında kalıyor fiyatlarıda bildigin mağaza fiyatı toplasam 15-20 tane adam akıllı mağaza var.bu aralar electroworldun tvde dönen reklamının çekildigi yer daha çok yemek içmek dinlenmek için yapılmış bi yer

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    bizim okula yakındır gideriz sürekli yemek mekanları falan vardır. fiyatlar klasik outlet fiyatlarıdır.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    peki hocam ozmn sırf meraktan bi gdip görmek lasım kimsenin tam bir fikri yok çünkü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

fiyatlar camda %70 filan yazıyor ama diğer yerlere göre ne kadar bilmiyorum.

Via port da bir kubbe var oraya muhakkak gitmeliisiniz içerde süper bir akustik var 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:

fiyatlar camda %70 filan yazıyor ama diğer yerlere göre ne kadar bilmiyorum.

Via port da bir kubbe var oraya muhakkak gitmeliisiniz içerde süper bir akustik var 

evet hocam orayı bende  duydum bilerekmi yapılmış yoksa bilmeyerekmi süper bir akustik varmış orada

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

bilerek yapılmış hocam çeşmenin yanında fısıldayarak konusuyorsun sanki etrafında bir sürü kişi aynı şeyleri konuusyormuş gibi oluyor.

birde ayak seslerin fena oluyor bir ordu etrafında dolaşıyormuş gibi oluyor gitmelisiniz yani.

ben ilk açılmadan önce orada sistem kurduğumda boş şekilde iken bayağı bir ses denemesi yapmıştım süperdi şimdi orayı cafe gibi bişe yapmışlar pek rahat olamıyorsun ama arkadaş gurubu ile gidersen zevkini cıkarabilirsin :) 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 10