Viaport - Pendik
-
Hocam pendik taraflarında VİA PORT diye bir alışveriş merkezi varmış bende arkadaşmdan duydum haberim yoktu. Ulaşım için
http://www.viaport.com.tr/ulasim.asp
ücretsiz servisleri vs mevcutmuş Bazı mağaza resimlerini gördüm %70e kadar varan indirimler yazıyor. Oraya gitmeyi düşünüyorum acaba pendik tarafında oturan veya bu büyük alışveriş merkezinden haberi olan varmı bilgi açısından
-
ben pendikliyim viaport sabiha gökçen havaalanının oralarda sabiha gökçenden sonra 2. sağ çıkıştan çıkınca oraya ulaşabilirsin
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------
ben pendikliyim viaport sabiha gökçen havaalanının oralarda sabiha gökçenden sonra 2. sağ çıkıştan çıkınca oraya ulaşabilirsin
-----------------------------peki hocam gittysen eğer fiyatları nsl yani normal heryerdeki fiyatlar gibiyse bana diğer alışverişmerkezleri daha yakın oraya gitmiyim boşu boşuna
-
Valla gidip görmedim pendikde fazla bulunamadığım için yardımcı olamıcam
-
istanbulun çok çok dışında kalıyor fiyatlarıda bildigin mağaza fiyatı toplasam 15-20 tane adam akıllı mağaza var.bu aralar electroworldun tvde dönen reklamının çekildigi yer daha çok yemek içmek dinlenmek için yapılmış bi yer
-
bizim okula yakındır gideriz sürekli yemek mekanları falan vardır. fiyatlar klasik outlet fiyatlarıdır.
-
peki hocam ozmn sırf meraktan bi gdip görmek lasım kimsenin tam bir fikri yok çünkü
-
fiyatlar camda %70 filan yazıyor ama diğer yerlere göre ne kadar bilmiyorum.
Via port da bir kubbe var oraya muhakkak gitmeliisiniz içerde süper bir akustik var
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------fiyatlar camda %70 filan yazıyor ama diğer yerlere göre ne kadar bilmiyorum.
Via port da bir kubbe var oraya muhakkak gitmeliisiniz içerde süper bir akustik var
-----------------------------evet hocam orayı bende duydum bilerekmi yapılmış yoksa bilmeyerekmi süper bir akustik varmış orada
-
bilerek yapılmış hocam çeşmenin yanında fısıldayarak konusuyorsun sanki etrafında bir sürü kişi aynı şeyleri konuusyormuş gibi oluyor.
birde ayak seslerin fena oluyor bir ordu etrafında dolaşıyormuş gibi oluyor gitmelisiniz yani.
ben ilk açılmadan önce orada sistem kurduğumda boş şekilde iken bayağı bir ses denemesi yapmıştım süperdi şimdi orayı cafe gibi bişe yapmışlar pek rahat olamıyorsun ama arkadaş gurubu ile gidersen zevkini cıkarabilirsin :)