Viasraid.Sys Bulunamadı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

müridler şimdi elimde hp compaq mini 110c  marka dandikmi dandik bi notebook var tabi notebook olduğu içinde cd sürücü yok

dedim format atayım usb bellekten aldım xp cd ini wintoflash programıyla flasha attım xp cd sini gel görkü

kur ekrarnında dosyalar yüklenirken viasraid.sys dosyası bulunamadı diye bir hata veriyor hardiskle alakalı olduğunu biliyorum ama nası çözecem onu bilmiyorum

çözümü bilen müridlerden yardımlarını bekliyorum.. 

bu arada hardisk sata biosdan hardiski ide yap felan demeyin öyle bi seçenek yok :)

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

sata driverini xp iso suna cakman lazim nette arat bulursun nasil yapildigini

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

nlite programı ile sata driverları cd'ye entegre edip o iso kalıbını wintoflash ile flash diske yaz.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 3