Vicenews Cizre
-
https://www.youtube.com/watch?v=Bwe4msjHCXs
Bu adamlar gelirse orada birşeyler olur diyorlar gerçi oluyor zatende . PKK'nın burada çeşitli şeyleri denediği (şehircilik vs ) söyleniyor neler düşünüyorsunuz genjler
-
ulke ulke degil gta vice city anasini satim.
-
-
amk vice news'i bir kere doğru bir haber yapsalar şaşıcam gerçekten haberin yaptığı propagandayamı üzülüyüm yorumlarda fuck turks, free kurdistan,nobody likes turks diyenlere mi kararsız kaldım gerçekten cahillik çok kötü şey
-
Çocukları bu kadar çok seven bir örgütün sokaklarda yanlarında 50 tane çocuk varken ellerinde ak ile gezmeleri çok manidar
-
KAAMOS bunu yazdı
Çocukları bu kadar çok seven bir örgütün sokaklarda yanlarında 50 tane çocuk varken ellerinde ak ile gezmeleri çok manidar
Bu adamlar her zaman çocuklardan ve kandan beslenir.
-
Ya arkadaş, o kadar kalaşnikovlarla poz kestiler, iç savaştayız dediler, bu iç savaş biz saldırıyoruz dediler anladım da. Polis geldi biber gazı attı anasını satayım bunlar da sapanla karşılık vermeye çalışıyor. Video'da öyle bir anlatmışlar ki sanki Filistin orası, bunlar da kendi topraklarını savunan Filistinli.
-
Allah bunları helak etsin inşallah taşa toprağa karışıp vitamin olup şu dünyaya bir faydaları olsun bari
-
Öyle demeyin arkadaşlar bu evladını siktiklerim kobane kahramanı masum kürt vatandaşları.
-