Video Açma Hatası
-
bir heyecan indirdim fast five ı sorna aç dedim total video player da 5 sn sini gösteriyor sonra ''trying to a HD file aborting redirecting to site'' şeklinde bir yazı çıkıyor gom player da aynı şekilde hata veriyor ben ne yapayım video da mı sorun var yoksa benim codec bileşenleri vb şeylerde mi sorun var nasıl düzeltilir
-
video fake olmasın?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
video fake olmasın?
-----------------------------600 mb hata 1 gb bile olanı var ama olabilir torrent ten çektim 100-150 kişide vardı belki
-
asiminnesli bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
video fake olmasın?
-----------------------------600 mb hata 1 gb bile olanı var ama olabilir torrent ten çektim 100-150 kişide vardı belki
-----------------------------başka bir codeckle dene codeckleri güncelle
-
Explosive bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
video fake olmasın?
-----------------------------video avi dosyası ve pc deki diğer .avi ler açabiliyorum
-
asiminnesli bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
video fake olmasın?
-----------------------------video avi dosyası ve pc deki diğer .avi ler açabiliyorum
-----------------------------sen genede k-lite megacodeck pack indir + kmplayer yükle herbok açılır bunları yükledin genemi açılmadı shift + delete yap ona