folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Video Convert İşleminde Video Boyutu %100 Artıyor

Video Convert İşleminde Video Boyutu %100 Artıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Evet müritler başlıktada belirttiğim gibi dvd playerde çalıştırabilmek için .flv uzantılı videoyu .avi uzantısına çeviriyorum fakat boyut çevirme işleminden sonra video boyutu %100 oranında artış gösteriyor. Toplamda 8 gb veriyi çevireceğim, görüntüyü çok bozmadan boyutu daha ufak tutabileceğim bir yöntem varmıdır ?

Video çözünürlükleri 720x576

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek

format factory i dene goruntutu bozmadan ve fazla buyutmeden veriyo divx avi olarak 13.7 mb flvyi 17.2mb olarak aldım

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

convert ederken seçeneklerden "bitrate"  olan kısmı düşür misalen 512 veya 1024 gör bak boyutu ne kadar düşüyor

8gb video bence 1 gb veya dahada altına düşer

aliyk tarafından 04/Ağu/12 15:43 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    kahramanmi bunu yazdı

format factory i dene goruntutu bozmadan ve fazla buyutmeden veriyo divx avi olarak 13.7 mb flvyi 17.2mb olarak aldım

Dosya boyutu büyüdükçe artıyor hocam. Örneğin 4 mb dosyayı 6 mb olarak veriyorsa, 8 mb dosyayı 12 mb olarak veriyor. Boyut arttıkça doğru orantılı olarak çeviri sonrası boyutuda artıyor.

aliyk bunu yazdı

convert ederken seçeneklerden "bitrate"  olan kısmı düşür misalen 512 veya 1024 gör bak boyutu ne kadar düşüyor

"Ultra Video Converter" kullanıyorum hocam dediğin bitrate kısmını bulamadım ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    kahramanmi bunu yazdı

Dosya boyutu büyüdükçe artıyor hocam. Örneğin 4 mb dosyayı 6 mb olarak veriyorsa, 8 mb dosyayı 12 mb olarak veriyor. Boyut arttıkça doğru orantılı olarak çeviri sonrası boyutuda artıyor.

aliyk bunu yazdı

"Ultra Video Converter" kullanıyorum hocam dediğin bitrate kısmını bulamadım ?

boşver onu bunu xilisoft video converter hepsinin kralıdır

uyur crackde içinde http://www.mediafire.com/?o8p28t6uulotesq

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tamam hocam bir deniyeyim ilgin ve yardımın için teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Format Factory iyidir

instagram.com/macrlz
Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 7