folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Video Çözünürlüğü Arttırma [ ?? ]

Video Çözünürlüğü Arttırma [ ?? ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    S.a Müridcan'lar

Elimde Avi uzantılı bir film var uzunluğu yaklaşık yarım saat fakat boyutu sadece 25Mb Ve görüntü dandik ötesi !

Hernevi converterı denedim hemen hemen.. Wmv,avi,mpeg,dvd hepsine çevirdim hatta bi tanesi baya uzun sürmüştü ve 25Mblik şeyin boyutunu 27Gb yapmıştı ! Ama görüntüda değişen hiç bir şey yoktu ! Elimdeki diğer filmelerin bir hızına ve boyutuna bakıyorum aynen ayarlayıp çevir diyorum ama yok görüntü hala dandik ;( Düzelmez mi bunun görüntüsü var mı bi ehli ??

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galus
    galus's avatar
    Erkek
    bak gurbaney uzantısını hangi tür proğrama çevirirsen çevir görüntüyü düzeltemezsin çünkü elinde malzeme yok ancak sesde oynama yapabilirsin. avi türündeki movie veya videoları yakalayacağın en net görüntü winapta 3x boyutundadır daha fazla büyütürsen yine aynı bok olur.

HOŞTUR BANA SENDEN GELEN YA HİLATU YAHUT KEFEN YA DESTE GÜL YAHUT DİKEN KAHRIN DA HOŞ LUTFUN DA HOŞ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam 320x240 olan bi resmi 1024x768 yapınca ne kadar kalite yakalayabilrsin. Mantık aynı mantık. Çok fazla bi artış sağlayamazsın kalite olayında, bi kaç filtre işlemi falan uygularsın o da ne kadar iş yapar tartışılır. Sen elindeki videonun bulabiliyosan net halini bul, gerisi boşa tırmalamak olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

videonun ölçülerini düşürmeyi denedin mi?

1024x768 den 800x600 gibi (: 

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sana bir şey sölim bir ara bende uğraştım böle bir şeyle olmamıştı bende elimde olan bir video yu  yani görüntüsü yüksek olanı tuttum bozdum kaydettim bu kaydettiğimi tekrar eski ayarlarına getirdim ama olmamıştı anladım ki oynandıktan sonra orjinali gibi olmuyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Evet beyler haklısınız sonucta programla video çözünürlüğü yükseltilebilse millet kamera almazdı a.Q :D Herkez telden çekerdi sonra Programla DVDRip kalitesinde basardı sonradan dank etti :)

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 8322 Toplam Mesaj: 6