Video Çözünürlüğü Arttırma [ ?? ]
-
S.a Müridcan'lar
Elimde Avi uzantılı bir film var uzunluğu yaklaşık yarım saat fakat boyutu sadece 25Mb Ve görüntü dandik ötesi !
Hernevi converterı denedim hemen hemen.. Wmv,avi,mpeg,dvd hepsine çevirdim hatta bi tanesi baya uzun sürmüştü ve 25Mblik şeyin boyutunu 27Gb yapmıştı ! Ama görüntüda değişen hiç bir şey yoktu ! Elimdeki diğer filmelerin bir hızına ve boyutuna bakıyorum aynen ayarlayıp çevir diyorum ama yok görüntü hala dandik ;( Düzelmez mi bunun görüntüsü var mı bi ehli ?? -
bak gurbaney uzantısını hangi tür proğrama çevirirsen çevir görüntüyü düzeltemezsin çünkü elinde malzeme yok ancak sesde oynama yapabilirsin. avi türündeki movie veya videoları yakalayacağın en net görüntü winapta 3x boyutundadır daha fazla büyütürsen yine aynı bok olur.
-
Hocam 320x240 olan bi resmi 1024x768 yapınca ne kadar kalite yakalayabilrsin. Mantık aynı mantık. Çok fazla bi artış sağlayamazsın kalite olayında, bi kaç filtre işlemi falan uygularsın o da ne kadar iş yapar tartışılır. Sen elindeki videonun bulabiliyosan net halini bul, gerisi boşa tırmalamak olur.
-
videonun ölçülerini düşürmeyi denedin mi?
1024x768 den 800x600 gibi (:
-
sana bir şey sölim bir ara bende uğraştım böle bir şeyle olmamıştı bende elimde olan bir video yu yani görüntüsü yüksek olanı tuttum bozdum kaydettim bu kaydettiğimi tekrar eski ayarlarına getirdim ama olmamıştı anladım ki oynandıktan sonra orjinali gibi olmuyor
-
Evet beyler haklısınız sonucta programla video çözünürlüğü yükseltilebilse millet kamera almazdı a.Q :D Herkez telden çekerdi sonra Programla DVDRip kalitesinde basardı sonradan dank etti :)
Toplam Hit: 8322 Toplam Mesaj: 6