Video Dosyalarına Tıklayınca Explorer Çöküyor
-
video dosyalarına tıklatınca explorer çöküyor c cleaner le taradım olmadı wirüs taraması yaptım bişey değişmedi windows un hata raporun da ntdll.dll libavcodec.dll adlı dosyaların soruna yol açtığına dair bişeylerden bahsediyor
-
makinanda sp3 mü kurulu...
antisansür veya benzeri bişey kurdunmu..
-
aynı sorn bendede var donuyo explorer sadece videodada degil yeni tabdan acıncada olyo youtube jacker yuklu bende acaba o mu yapıyo firefoxda hiç sorn yok ama
-
aynı sorun bendede vardı. sorun kullandığın codecten kaynaklanıyor.
sanırım klite codec pack kullanıyorsun. kaldırıp tekrar kurman sanırım sorunu çözecektir.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun bendede vardı. sorun kullandığın codecten kaynaklanıyor.
sanırım klite codec pack kullanıyorsun. kaldırıp tekrar kurman sanırım sorunu çözecektir.
-----------------------------şimdi bende bunu deniyordum
yabancı bi forumda başlat çalıştırdan "regsvr32 /u shmedia.dll" dosyasını kaldırmaktan bahsediyorlardı dendim sorun çözüldü
sorunun kaynağının avi dosyalarının simgeleri yerine küçük resim olşturma işleminden kaynaklandığını yazıyordu
http://www.pronetworks.org/forums/libavcodec-dll-windows-explorer-shuts-down-please-help-t60847.html
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
yabancı bi forumda başlat çalıştırdan "regsvr32 /u shmedia.dll" dosyasını kaldırmaktan bahsediyorlardı dendim sorun çözüldü
sorunun kaynağının avi dosyalarının simgeleri yerine küçük resim olşturma işleminden kaynaklandığını yazıyordu
http://www.pronetworks.org/forums/libavcodec-dll-windows-explorer-shuts-down-please-help-t60847.html
-----------------------------bizi aydınlattığın için teşekkürler, böyle bir sorunum olmasa da uyguladım
ve avi dosyalarını gezinirken oluşan yavaşlık kalktı :)
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------ra çalıstıra direkmi yazıyrz regsvr32 /u shmedia.dll yi bulunamadı dio:S
-
ekran kartının sürücüsü ilede alakalı olabilr.onuda bi kontrol et istersen
-
ra çalıstıra direkmi yazıyrz regsvr32 /u shmedia.dll yi bulunamadı dio:S
-----------------------------windows\system32 nin içine bak.orada yoksa zaten sorun yok. yazdığınız komut o dll yi uninstall yapıyor sistemden. Yani o dosyayı herhangi bir program kullanamaz,kullanırsa hata verir, sistemden siliyor.. tekrar kayıt yapmak için komuttaki /u yu silip kayıt edebilrsin. Sende o dosya yoksa ilgili codec packi yüklememişsin demek. kl-codec yüklersen sanırm o dll gelir..