Video Editleme Programı Lazım
-
Arkadaşlar Bana Video yu editleme yani bir sahneden belli bir kısmı alacam.
msn kayıtlarını tutuyorum mecburan tam ekran alıyorum ve bana daha sonra sadece belli bir bölümü lazım boyutunu küçültebilecem bir proram lazım program önerisi olan varmı
çok aradım böyle bir programa dengelemedim.
-
Profesyonel bir şeyler yapmayacaksan movie makerla editlersin, total video converterla format değiştirir yada video kalitesini düşürebilirsin.
Edit: Profesyonel bir şeyler yapacaksanda Adobe Premiere yada Edius işini görür.
ivy tarafından 23/Ağu/12 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece kesme içinse 2mb 'lık virtualdub işini görür fakat videonun formatı avi olmalı
ayrıca filtreleri ile harika işler başarmakta bu program nette araştır
aliyk tarafından 23/Ağu/12 12:01 tarihinde düzenlenmiştir -
kesmekle maksadım vdieodaki tüm resmi almak değil sadece bir bölümü lazım
-
movie maker en basit
-
Üst düzey : Sony vegas
-
şimdi msn ile görüşüyorum ve kaydettim daha snra sadece kendi videomu yapmak istiyorum yani öbürlerini kesme benim olan bölüm kalsın istiyorum bunu yapacak lazım
-
eve gideyim programi yuklerim isteyim simdi bende filmlerdeki dovus sahnelerini kesmistim programla adini hatirlamiyorum
override tarafından 23/Ağu/12 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
nese ben resimle anlatayım
http://img706.imageshack.us/img706/6165/47504714.jpg
şuradki gibi bir videodan aşağıdaki gibi sadece o görüntü olmasını istiyorum
http://img825.imageshack.us/img825/8228/68877002.jpg -
Dostum sen videoyu mu kesmek istiyosun yoksa videodan resim mi almak istiyosun?
Eğer videoyu istediğin bölümü işaretleyerek kesmek istiyosan camtasia programı işini görür. ekran görüntüsü alma programıdır ve çalıştırdığında, ekranda ne varsa, senin işaretlediğin bölümü alır kaydeder.
Yok resim alıcaksan videodan caps alman ve sonra da aldığın capsi paintle, acdsee ile falan kesip biçmen lazım.
Edit: Ayrıca 2 kez uğraşmak istemiyosan ilk kayıt anında camtasiayı çalıştır, kaydetmesini stediğin bölümü işaretle sadece işaretlediğin o alanı kaydetsin.
kazasker1 tarafından 29/Ağu/12 00:15 tarihinde düzenlenmiştir