Video Effect ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaslar Amatör Bi Klip Çekcem ve Kliplerde Kullanılan Video Effect Proğramı Arıyorum Mesela Başını Sağa Sola Dönderdiğin Zaman Ağır Çekimde Olacak Hareketlerin ve Ard Arda 3-4 kere aynı pozisyonu gösterebilecek geriye ileriye alabilecek bi proğram istiyorum Bilen Varmı ? Movie Maker Demein Bunlar Yok ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

ProShow Gold tavsiye ederim askerdeyken arkadaşlar bunu kullanır müzik ekler geçişli meçişli bi şeyler ederlerdi çoşkun abi büyük bi hayranınım senin ayrıca belirtmek istedim.

Daha pro bi şey arıyorsan sony vegas derim başka bi şey demem,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

ProShow Gold tavsiye ederim askerdeyken arkadaşlar bunu kullanır müzik ekler geçişli meçişli bi şeyler ederlerdi çoşkun abi büyük bi hayranınım senin ayrıca belirtmek istedim.

Daha pro bi şey arıyorsan sony vegas derim başka bi şey demem,

saolasın yienim hayranlarım artıo yatakta baza Gençlikte ABAZA :D:D:D amuahuahuha allahıma yeni uydurdum :W alkjdalşjşklasjşlajfxD

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    adobe premiere işini görür ama hiç bilmiyosan kasar

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı:
    adobe premiere işini görür ama hiç bilmiyosan kasar

evet arkdaşa katılıyorum bu program işini görür.ama dediği gibi bilmioyorsan gerçkten çok kasar...

not:o dediğin şeyler m. markr da var. :)..mesela istediğin bi görüntüyü arka arkaya gösterceksen.göstereceğin görüntü tam başladığında.orda m. mrkr'ın penceresinin altında -|-   böle bi işaret var.video yu kesme sonra bitirceiğin yeride kesersen o alanı kopyalıyıp yapıştırabilirsin.slowmotion(ağır çekim) içinse efekler kısmında yürüyen adamdan 2 tane temalı bi resim var onu seçip ağır çekimi yapabilirsin..aynı zmanda hızlındırmk içinde var.ama sen daha yavaş istiyorsan.onu 2 kere kullandıın zaman 2 kat daha yavaş olur.(3 kerede 3 kat yavaş gbi.).videoyu döndürme renklendirme sepya siyah beyaz özelikkleride var..onlarıda bulmassan yardım edebilirim :) kolay gelsin.

eMr'.

yorgun senarist .]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Adobe After Effect CS3... Kullandım biliyorum birsürü sinema filmi bunda hazırlanıyor :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    Adobe After Effect CS3... Kullandım biliyorum birsürü sinema filmi bunda hazırlanıyor :D

forumda dersleride mevcut after effects die aratırsaan çıkar bencede bunu kullan

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Never-More bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:

forumda dersleride mevcut after effects die aratırsaan çıkar bencede bunu kullan

Kesinlikle yardım istersen yardımcıDa oLuruz...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 8