Video Effect ?
-
Arkadaslar Amatör Bi Klip Çekcem ve Kliplerde Kullanılan Video Effect Proğramı Arıyorum Mesela Başını Sağa Sola Dönderdiğin Zaman Ağır Çekimde Olacak Hareketlerin ve Ard Arda 3-4 kere aynı pozisyonu gösterebilecek geriye ileriye alabilecek bi proğram istiyorum Bilen Varmı ? Movie Maker Demein Bunlar Yok ;)
-
ProShow Gold tavsiye ederim askerdeyken arkadaşlar bunu kullanır müzik ekler geçişli meçişli bi şeyler ederlerdi çoşkun abi büyük bi hayranınım senin ayrıca belirtmek istedim.
Daha pro bi şey arıyorsan sony vegas derim başka bi şey demem,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------ProShow Gold tavsiye ederim askerdeyken arkadaşlar bunu kullanır müzik ekler geçişli meçişli bi şeyler ederlerdi çoşkun abi büyük bi hayranınım senin ayrıca belirtmek istedim.
Daha pro bi şey arıyorsan sony vegas derim başka bi şey demem,
-----------------------------saolasın yienim hayranlarım artıo yatakta baza Gençlikte ABAZA :D:D:D amuahuahuha allahıma yeni uydurdum :W alkjdalşjşklasjşlajfxD
-
adobe premiere işini görür ama hiç bilmiyosan kasar
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
adobe premiere işini görür ama hiç bilmiyosan kasar
evet arkdaşa katılıyorum bu program işini görür.ama dediği gibi bilmioyorsan gerçkten çok kasar...
not:o dediğin şeyler m. markr da var. :)..mesela istediğin bi görüntüyü arka arkaya gösterceksen.göstereceğin görüntü tam başladığında.orda m. mrkr'ın penceresinin altında -|- böle bi işaret var.video yu kesme sonra bitirceiğin yeride kesersen o alanı kopyalıyıp yapıştırabilirsin.slowmotion(ağır çekim) içinse efekler kısmında yürüyen adamdan 2 tane temalı bi resim var onu seçip ağır çekimi yapabilirsin..aynı zmanda hızlındırmk içinde var.ama sen daha yavaş istiyorsan.onu 2 kere kullandıın zaman 2 kat daha yavaş olur.(3 kerede 3 kat yavaş gbi.).videoyu döndürme renklendirme sepya siyah beyaz özelikkleride var..onlarıda bulmassan yardım edebilirim :) kolay gelsin.
eMr'. -
Adobe After Effect CS3... Kullandım biliyorum birsürü sinema filmi bunda hazırlanıyor :D
-
Desiqner bunu yazdı:
Adobe After Effect CS3... Kullandım biliyorum birsürü sinema filmi bunda hazırlanıyor :D
-----------------------------forumda dersleride mevcut after effects die aratırsaan çıkar bencede bunu kullan
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------forumda dersleride mevcut after effects die aratırsaan çıkar bencede bunu kullan
Kesinlikle yardım istersen yardımcıDa oLuruz...