Video Hazırladım Fakat Bir Sorun Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

s.a hocalar kuualndıgım program ProShow video hazırlama programı ( movie maker mantıgı ) video yu şöle yapcam ;  resımlerden geciş olacak arkadan da ses le birlikte gelen yazılı resımler yazılar ise gelen sesin takibi şeklinde olcak . efektler gecişler hersey tamam fakat yazıları sesle birlikte getiremıorm . yazılar resmın ustunde resımle birlikte gelıo yazılara ayrı bir efekt ekliyemedim sorun bu. Önereceınız prgram veya bu programla yapabilirmıyım yardım edersenız sevınırım selametle ....

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

1011010 bunu yazdı:
    -----------------------------

s.a hocalar kuualndıgım program ProShow video hazırlama programı ( movie maker mantıgı ) video yu şöle yapcam ;  resımlerden geciş olacak arkadan da ses le birlikte gelen yazılı resımler yazılar ise gelen sesin takibi şeklinde olcak . efektler gecişler hersey tamam fakat yazıları sesle birlikte getiremıorm . yazılar resmın ustunde resımle birlikte gelıo yazılara ayrı bir efekt ekliyemedim sorun bu. Önereceınız prgram veya bu programla yapabilirmıyım yardım edersenız sevınırım selametle ....

Corel(Ulead) Video Studio veya Adobe Premiere

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GraphicaL
    GraphicaL's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

Corel(Ulead) Video Studio veya Adobe Premiere

evet bu programlar işi yarıyabilir ama movie maker'de de o özellik var sanırsam.

Yapım Aşamasında Bu Arada renegadealien abime çok teşekürler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

profesyonel bişey istiyorsan adobe premiere tavsiye ederim o bahsetmiş olduğun ses ve text ilişkisi bütün programlarda bağımsız olması lazım buna  movie marker de dahil bir nevi layer mantığı..

sen movie markeri azdaha kurcala senin istediğini karşılar

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 928 Toplam Mesaj: 4