Video Hazırladım Fakat Bir Sorun Var
-
s.a hocalar kuualndıgım program ProShow video hazırlama programı ( movie maker mantıgı ) video yu şöle yapcam ; resımlerden geciş olacak arkadan da ses le birlikte gelen yazılı resımler yazılar ise gelen sesin takibi şeklinde olcak . efektler gecişler hersey tamam fakat yazıları sesle birlikte getiremıorm . yazılar resmın ustunde resımle birlikte gelıo yazılara ayrı bir efekt ekliyemedim sorun bu. Önereceınız prgram veya bu programla yapabilirmıyım yardım edersenız sevınırım selametle ....
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------s.a hocalar kuualndıgım program ProShow video hazırlama programı ( movie maker mantıgı ) video yu şöle yapcam ; resımlerden geciş olacak arkadan da ses le birlikte gelen yazılı resımler yazılar ise gelen sesin takibi şeklinde olcak . efektler gecişler hersey tamam fakat yazıları sesle birlikte getiremıorm . yazılar resmın ustunde resımle birlikte gelıo yazılara ayrı bir efekt ekliyemedim sorun bu. Önereceınız prgram veya bu programla yapabilirmıyım yardım edersenız sevınırım selametle ....
-----------------------------
Corel(Ulead) Video Studio veya Adobe Premiere -
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------Corel(Ulead) Video Studio veya Adobe Premiere
-----------------------------
evet bu programlar işi yarıyabilir ama movie maker'de de o özellik var sanırsam.
-
profesyonel bişey istiyorsan adobe premiere tavsiye ederim o bahsetmiş olduğun ses ve text ilişkisi bütün programlarda bağımsız olması lazım buna movie marker de dahil bir nevi layer mantığı..
sen movie markeri azdaha kurcala senin istediğini karşılar