folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Video İle Alt Yazıyı Birleştirme

Video İle Alt Yazıyı Birleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

elımde alt yazılı bir video var ancak sade videoyu movie maker attım alt ayzı gorunmuyo dosya ıcınde alt yazı eklentısıde varmıs bu ıkısını bırlestırıp vıdeoyu ayırmak ıstıyorum videoyu ayırırımda alt yazı ıle videoyu birleştirmeyi nasıl yapacağım??

hatta geçenlerde paylasılan vıdeoları yapmaya calsııom

http://tahribat.com/Forum-South-Park-Sezon-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-Dvdrip-Alt-Yazi-109476/

anlatabılmısımdır inşallah sorunumu :)

movie makerle yapabılırmiyim bunu ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

altyazı ile videonun ismi aynı olsun zaten altyazılı olarak oynar video atıyorum TaHriBAT.avi ise filmin adı TaHriBAT.srt de altyazının adı olur  (soruyu doğru anladıysam tabi)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

avi recomp

avi sub

virtualdub

ffdshow

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

altyazı ile videonun ismi aynı olsun zaten altyazılı olarak oynar video atıyorum TaHriBAT.avi ise filmin adı TaHriBAT.srt de altyazının adı olur  (soruyu doğru anladıysam tabi)

ama simdi ben bu videyu facebooka yuklemek ıstıyorum ornegın alt yazısı ıle bırlıkte yuklenmıcektır sanırım :) movıeden ıkıye bolerken bile alt yazıyı gormedı ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

he direk yazı videonun içinde olacaksa sanırım sen durdurup orada elle yazıp boyut filan ayarlayıp yerine oturtman lazım bir adet video edit programı ile sanırım öle :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

avi recomp

avi sub

virtualdub

ffdshow

avi recomp bu ısıme yaradı sagol hocam turkce olması guzel oldu tesekurler :)

Toplam Hit: 626 Toplam Mesaj: 6