Video Jenerik Yapabileceğim Program Arıyorum
-
Arkadaşlar 8 - 10 videoyu trumb olarak tek video içinde göstermek istiyorum hepsi aynı anda oynayacak veya oynamasa da olur trumb olarak görünsün. önce birinci video yavaşça ekranı kaplayacak ve oynatacak, oynatma bittiğinde küçülek ekrandaki eski yerine gidecek ve 2. video ekranı kaplayıp oynamaya başlayacak ve böyle devam edecek.
bunu hangi programla nasıl yapabiliriz?
-
After Effects'le rahat yaparsın da bunu yapacak başka küçük bi program ya da bunun için hazırlanmış bi program var mı bilmiyorum hocam. :/
Söz vermiyim ama eğer küçük, basit bi program bulamazsan; videolar da çok uzun değilse AE ile yapabilirim senin için zaman bulursam.
-
mahzal bunu yazdı
After Effects'le rahat yaparsın da bunu yapacak başka küçük bi program ya da bunun için hazırlanmış bi program var mı bilmiyorum hocam. :/
Söz vermiyim ama eğer küçük, basit bi program bulamazsan; videolar da çok uzun değilse AE ile yapabilirim senin için zaman bulursam.
hocam bu gün içinde yapma şansımız olur mu küçük program bulamadım :(
-
Beyler sizden yardım gelmeyince kastırdım swishmaxla yaptım olayı.
nasıl yaptığıma gelince:
1. her videoyu tek tek import video ile içeri aldım.
2. videonun üstüne tıkladım insert effect dedim zoom in seçtim tam ekrana çektim, video bitmeye yakın sesi kestim ve zoom outla aşağı aldım. hepsinde aynı şeyi tekrarlayınca olay tamamlandı.
öğrenmesi 3 saatimi uygulaması 2 saatimi aldı.
videoları youtube dan ytd video downloader ile indirdim. file factory ile formatlarını değiştirdim. movie maker ile editledim ve son olarak videoları üstte bahsettiğim şekilde jeneriğe dönüştürdüm. (yaklaşık 1 saat)
son olarak jenerik videosunu powerpointin içine ekledim ve olay bitti.
ben swishmax ile yaptım ama bunun daha kolay bir yolu mutlaka vardır.