Video Kalitesi Nasıl Yükseltilir??
-
Arkadaşlar elimde bir video var netligin yukseltmem lazım. Bildiğiniz ücretsiz bir program varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim..
-
Net olmayan ne? Pixelated mi, blurry mi? Resolution mu düşük?
-
CANN1 bunu yazdı
Arkadaşlar elimde bir video var netligin yukseltmem lazım. Bildiğiniz ücretsiz bir program varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim..
Hocam şuan giveaway kapsamında ücretsiz promosyon ürünü. Yükle dene. Normal satış fiyatı 75$ (yaklaşık 3000 ₺)
-
3Dxsolid bunu yazdıCANN1 bunu yazdı
Hocam şuan giveaway kapsamında ücretsiz promosyon ürünü. Yükle dene. Normal satış fiyatı 75$ (yaklaşık 3000 ₺)
?
-
Edius .
-
Mantıken kaliteyi artırmak diye bir sürecin olmamasi lazim.
Kaliteli bir videoyu belirli algoritmalarla sıkıştırıyosun vs. boyutu azaliyor çözünürlük vs. azalıyor. Burası tamam.
Düşük kalitede çekilmiş bir videonun nasıl kalitesini artiracaksin. Yapay bir şekilde olur ancak diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Mantıken kaliteyi artırmak diye bir sürecin olmamasi lazim.
Kaliteli bir videoyu belirli algoritmalarla sıkıştırıyosun vs. boyutu azaliyor çözünürlük vs. azalıyor. Burası tamam.
Düşük kalitede çekilmiş bir videonun nasıl kalitesini artiracaksin. Yapay bir şekilde olur ancak diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.
Hocam ai modelleri eksik ya da sıkıştırılmadan dolayı bozulmuş pixelleri tahmin etmeye çalışıyor. Iyi trainlenmiş bir model ile çok uzun sürüyor inference fakat güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Özellikle çizgi dizilerde çok başarılı buluyorum.
-