Video Kamera Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok pahalı olmayan yaklaşık 1000 lira civarında fiyat / performans ürünü olarak video kamera tavsiyesi bekliyorum. 4k çekim umurumda değil, projektörü vs de umurumda değil. Video kameralar hakkında çok bir bilgim yok ama sony'den şaşmamak gerekiyor sanırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sony ile ilgisi yok hocam tamamiyle çekim kalitesi kameranın " LENS ve MERCEĞİNDEN " gerisi palavra ;) 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

sony ile ilgisi yok hocam tamamiyle çekim kalitesi kameranın " LENS ve MERCEĞİNDEN " gerisi palavra ;) 

Sony dememdeki amaç carl zeiss lensler kullanıyor olması. Bu lenslerin gayet başarılı olduğunu duymuştum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

panasoniclere bak 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xiaomi yi'lere mi baksam diyorum kullanan varmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Up yapalim belki fikir sahibi olan vardir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    S2buyuk bunu yazdı

xiaomi yi'lere mi baksam diyorum kullanan varmı?

tavsiye ederim yanına da 2 pil daha alırsın keyfine bakarsın.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Yanlış hatirlamiyorsam 2008 seneleri civarı idi sony nin 30 gb hdd li kamerasını aldım 1000 gaymege 4 tane düğün çektim bunlardan bir tanesi 1 sene önce pro kameraya ile karşılaşırdık banamisin demiyor modeli yanlış hatirlamiyorsam dcrsr 35e bu kameranin şimdiki versiyonlarına bak azıcık tuzludur ama hakkını verir hdd bozuldu idi normalde kullanıcı hatası idi adamlar sıfırla değiştirdi idi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Hocam sony Karl Zeiss kullanıyor falan diye onu alabilirim demişsin ama bütçen 1000 tl. Zeiss'ın bir lensi zaten 2000 lerden başlıyor.

Ben olsam 1000 tl ye GoPro kovalarım wide-angle olabilir ama 1080p çok temiz görüntü elde edebiliyorsun.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Handycam kullanırsan Sony HDR-CX190 3 sene önce $400'a aldık şimdi ucuzladı ve üst modelleri senin istediğin fiyatlarda.

Araştırmadan önce başlıca özellikler olmazsa olmaz 1080 full hd, carl zeiss, default olarak 30x zoom ile geliyor dilersen ayarları kullanarak 300x'e çıkarabiliyorsun.. İyi bir montajla başarılı işler yapılabilir.

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

xiaomi yi demişsin. Eğer aksiyon kamerası bakıyorsan xiaomi ile uğraşma. Neden dersen piyasadaki birçok aparat gopro için üretilir, yi gopro aparatlarına uymuyor.

Onun yerine gopro nun muadili olan sjcam almanı öneririm. Aşağıdaki satıcı sjcam in yetkili satıcısı:

http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 11
video kamera tavsiye