Video Kamera Tavsiyesi
-
Çok pahalı olmayan yaklaşık 1000 lira civarında fiyat / performans ürünü olarak video kamera tavsiyesi bekliyorum. 4k çekim umurumda değil, projektörü vs de umurumda değil. Video kameralar hakkında çok bir bilgim yok ama sony'den şaşmamak gerekiyor sanırım.
-
sony ile ilgisi yok hocam tamamiyle çekim kalitesi kameranın " LENS ve MERCEĞİNDEN " gerisi palavra ;)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
sony ile ilgisi yok hocam tamamiyle çekim kalitesi kameranın " LENS ve MERCEĞİNDEN " gerisi palavra ;)
Sony dememdeki amaç carl zeiss lensler kullanıyor olması. Bu lenslerin gayet başarılı olduğunu duymuştum.
-
panasoniclere bak
-
xiaomi yi'lere mi baksam diyorum kullanan varmı?
-
Up yapalim belki fikir sahibi olan vardir.
-
S2buyuk bunu yazdı
xiaomi yi'lere mi baksam diyorum kullanan varmı?
tavsiye ederim yanına da 2 pil daha alırsın keyfine bakarsın.
-
Yanlış hatirlamiyorsam 2008 seneleri civarı idi sony nin 30 gb hdd li kamerasını aldım 1000 gaymege 4 tane düğün çektim bunlardan bir tanesi 1 sene önce pro kameraya ile karşılaşırdık banamisin demiyor modeli yanlış hatirlamiyorsam dcrsr 35e bu kameranin şimdiki versiyonlarına bak azıcık tuzludur ama hakkını verir hdd bozuldu idi normalde kullanıcı hatası idi adamlar sıfırla değiştirdi idi :)
-
Hocam sony Karl Zeiss kullanıyor falan diye onu alabilirim demişsin ama bütçen 1000 tl. Zeiss'ın bir lensi zaten 2000 lerden başlıyor.
Ben olsam 1000 tl ye GoPro kovalarım wide-angle olabilir ama 1080p çok temiz görüntü elde edebiliyorsun.
-
Handycam kullanırsan Sony HDR-CX190 3 sene önce $400'a aldık şimdi ucuzladı ve üst modelleri senin istediğin fiyatlarda.
Araştırmadan önce başlıca özellikler olmazsa olmaz 1080 full hd, carl zeiss, default olarak 30x zoom ile geliyor dilersen ayarları kullanarak 300x'e çıkarabiliyorsun.. İyi bir montajla başarılı işler yapılabilir.
-
xiaomi yi demişsin. Eğer aksiyon kamerası bakıyorsan xiaomi ile uğraşma. Neden dersen piyasadaki birçok aparat gopro için üretilir, yi gopro aparatlarına uymuyor.
Onun yerine gopro nun muadili olan sjcam almanı öneririm. Aşağıdaki satıcı sjcam in yetkili satıcısı: