Video Kameradan Bilgisayara Aktarma Sorunu!
-
Arkadaşlar beniz Sony Dcr-hc44e marka kameram var ama bilgisayara atarken doğal olarak video capturing tools diye bir programı kullanıyorum(Sony kendi Programı)Ancak sesleri aktarmıyor sadece görüntü var.Bunun için ne yapmalıyım?
Not:Usb ile bilgisayara bağlı.
-
up!
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
up!
-----------------------------çok açıklayıcı ???
-
kabloda bi problem olabilir
programın ayarlarına bir bak
olmadı bi fotoğrafçıya ver yapsın sana vcd/dvd :D
-
i-LINK kablosu gerekiyormuş ya sanırım:S nedir bu çok cins bi ucu var benim pcde girişi yok. usbden video gönderemez miyiz
-
kablonda yada program ayarlarında sorun olabilir usb değilde 1394( dvi yada firewire) bağlantısından aktarmalarını yap daha kaliteli ve sağlam olarak alırsın (tabi
firewire portun varsa)
bide sunu dene bilgisayarına takılı olan herhangi bir tv kartı varsa onun üsünden capture yababilirsin (ama onu içi s-video yada adını bilmediğim bi tarafı kulaklık girişi diğer tarfında beyaz kırmızı sarı olan kablo lazım olabilir.) ben tv kartı üstünden yapıyorum sorun olmuyo ama kablo karmaşası)
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------
up!
-----------------------------çok açıklayıcı ???
-----------------------------piyangomusun?
çok açıklayıcı ne demek? up ne demek? biliormusun neden yazıldığını -
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------kablonda yada program ayarlarında sorun olabilir usb değilde 1394( dvi yada firewire) bağlantısından aktarmalarını yap daha kaliteli ve sağlam olarak alırsın (tabi
firewire portun varsa)
bide sunu dene bilgisayarına takılı olan herhangi bir tv kartı varsa onun üsünden capture yababilirsin (ama onu içi s-video yada adını bilmediğim bi tarafı kulaklık girişi diğer tarfında beyaz kırmızı sarı olan kablo lazım olabilir.) ben tv kartı üstünden yapıyorum sorun olmuyo ama kablo karmaşası)
-----------------------------bana firmwire i-link olayını biraz açabilirmisin mümkünse? ,
ve o sarı kırmızı beyaz kablodan var elimde tv kartı alsam yapabiliriz bu olayı diyosun. hangisini tavsiye ederisn ilink mi, tv kartınımı?