Video Kaydı Yapıp Bilgisayara Aktarmak İçin ( YARDIM )
-
Arkadaşlar , şimdi ben video kayıtları yapıp onları bilgisayarda işleyip internete sürmek istiyorum.
Elimde bir adet Pentium 4 işlemcili , yeterli harddiske sahip , 1.5 gb ram'i olan , WINDOWS XP kurulu sistem var. İnternet bağlantım var.
Öncelikle çekeceğim videoları youtube ve benzeri video sitelerinde yayınladığımda görüntü kalitesinin iyi olması gerekiyor , görüntü ve ses uyuşmazlığı kesinlikle olmaması gerekiyor.
Bunlar için yeterli bir video kamerası ve bir de capture kart almam gerekiyormuş sanırım. Yalnız bu ikisini ne kadar ucuza alabilirsem o kadar iyi.
Bu işleri yapabileceğim , benim için yeterli olacak , ikinci el bir video kamera ve yanında da capture kart (sıfır da olabilir.) sizce ne kadara mal olur? sahibinden.com vs. ilanlarını link olarak verebilirsiniz , şu kamerayı satın alabilirsin gibi , ya da ucuz ama işini görecek bir capture kart şu kadara mal olur gibi.
Yardımlarınızı bekliyorum. -
yok mu cevap?
-
illa capture kart'a ihtiyacın yok sanırım. kameranın içinden çıkan usb kablosuda işini görebilir.
-
aynen hocam içinden cıkan usb cıkışlar işini görür... www.dealextreme.com adresini bi incele derim hocam...
-
capture card icin studio yu tavsiye ederim.
-
hacı link versen de incelesek