folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Video Kaydı Yapıp Bilgisayara Aktarmak İçin ( YARDIM )

Video Kaydı Yapıp Bilgisayara Aktarmak İçin ( YARDIM )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaşlar , şimdi ben video kayıtları yapıp onları bilgisayarda işleyip internete sürmek istiyorum.

Elimde bir adet Pentium 4 işlemcili , yeterli harddiske sahip , 1.5 gb ram'i olan , WINDOWS XP kurulu sistem var. İnternet bağlantım var.

Öncelikle çekeceğim videoları youtube ve benzeri video sitelerinde yayınladığımda görüntü kalitesinin iyi olması gerekiyor , görüntü ve ses uyuşmazlığı kesinlikle olmaması gerekiyor.

Bunlar için yeterli bir video kamerası ve bir de capture kart almam gerekiyormuş sanırım. Yalnız bu ikisini ne kadar ucuza alabilirsem o kadar iyi.

Bu işleri yapabileceğim , benim için yeterli olacak , ikinci el bir video kamera ve yanında da capture kart (sıfır da olabilir.) sizce ne kadara mal olur? sahibinden.com vs. ilanlarını link olarak verebilirsiniz , şu kamerayı satın alabilirsin gibi , ya da ucuz ama işini görecek bir capture kart şu kadara mal olur gibi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

yok mu cevap?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

illa capture kart'a ihtiyacın yok sanırım. kameranın içinden çıkan usb kablosuda işini görebilir.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

aynen hocam içinden cıkan usb cıkışlar işini görür... www.dealextreme.com adresini bi incele derim hocam...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

capture card icin  studio yu tavsiye ederim.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı link versen de incelesek

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 6