Video Klip Projemden 45Sn'lik Bir Goruntu...
-
http://www.vimeo.com/9194856
arkadaslar nasikl gidiyor, onerilerinizi bekliyorum ;)
-
Uzaylıların parmaklarını oynatabilirsin hani biraz kıvrılma güzel giderdi çok odun gibi görünüyo :)
Bide en başta dj in ismi yazan yer geliyo ya bi anda estetik olmayan bi biçimde ekrana giriyo daha güzel bişi yapabilirsin onun yerine belki..
-
beğendim emeğine sağlık. hocam after effects ile uğraşıyorum ama after effects bir noktadan sonra tek başına iş görmüyor yanına bir 3d yazılımı eklemekte gerekiyor bu yüzden 3d studio max'e başlamaya karar verdim peki senin bu konuda görüşlerin nelerdir bildiğin kadarı ile sen 3d yazılımı olarak cinema4D kullanıyorsun hangisinin kullanımı daha kolaydır veya işlev olarak hangisi daha iyi sonuçlar verir beni aydınlatırsan mutlu olurum. selametle kal
-

adamların oturduğu yer biraz bozmuş -
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
beğendim emeğine sağlık. hocam after effects ile uğraşıyorum ama after effects bir noktadan sonra tek başına iş görmüyor yanına bir 3d yazılımı eklemekte gerekiyor bu yüzden 3d studio max'e başlamaya karar verdim peki senin bu konuda görüşlerin nelerdir bildiğin kadarı ile sen 3d yazılımı olarak cinema4D kullanıyorsun hangisinin kullanımı daha kolaydır veya işlev olarak hangisi daha iyi sonuçlar verir beni aydınlatırsan mutlu olurum. selametle kal
-----------------------------Hocam Cinema 4D nn arayuzu daha anlasilirdir fakat her ikisi de iyidir. Ben Anti-Maxci oldugum icin maxi onermem. ama illada baslamak istiyosan MAYA'ya basla. en iyisi odur ;)
-
bigpower bunu yazdı:

adamların oturduğu yer biraz bozmuş
-----------------------------dai acele istenmis bir klip oldugu icin Lowpoly calistim zaten. fazla bir kasma yapmadim. ama onerin ve ilgin icin tesekurler ;)
-
wayy uzay gemisinin pedallarıda var :)
-
xous bunu yazdı:
wayy uzay gemisinin pedallarıda var :)
-----------------------------Ne pedalmis arkadasim yha, gelen gecen pedallara takildi :D Uzaylilari drift zevkini ellerinden mi alaydim :D