Video Önüne Kısa Site Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler şu uzman tv deki gibi bişeyler arıyorum video başlangında uzman tv diyo 2 3 sn lik bişey böyle kısa örnekler varmı nerden bulurum

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yuh kimse bilmiyormu la o videolara benzer kısa video nerden bulucağımı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

napcan hacim o videolari ? 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

napcan hacim o videolari ? 

1 tane lazım hacım bi video önüne koyucam ama bulamadım güzel bişey internet cafenin reklamında kullanıcam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hocam "after effects opener templates" olarak arayabilirsin.videohivedekiler sağlamdır warezciysen birazdan link atarım sitenin adını unuttum :)

edit: http://vfxfuture.net/after-effects/ hocam error yazabilir ama anlamadım kategorilere girince error çıkıyo ama searchde after effects opener diye aratınca sorun yok.güzel şeyler var gibi burda hocam

slanger tarafından 23/Tem/13 01:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

flash intro olarak falanda aratabilirsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

hocam "after effects opener templates" olarak arayabilirsin.videohivedekiler sağlamdır warezciysen birazdan link atarım sitenin adını unuttum :)

edit: http://vfxfuture.net/after-effects/ hocam error yazabilir ama anlamadım kategorilere girince error çıkıyo ama searchde after effects opener diye aratınca sorun yok.güzel şeyler var gibi burda hocam

eywllah hocam çok makbule geçti ama baktım çok uzun videolar var bi kaçtane bulabildim warez olmasınada gerek yok

Mycity tarafından 23/Tem/13 03:52 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 7