folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Video Oynatma İçin Neyi Kullanmam Gerekiyor ?

Video Oynatma İçin Neyi Kullanmam Gerekiyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Merhaba müritler şimdi baştan söyleyeyim grafik konusunda vasat bir insanım yani ilkokuldan beri böyledir bu ha photoshop ta basit birkaç logo yapmışlığım vardır ama onlarda basit işler için. Neyse asıl sadede geleyim.

Şimdi dostlar aklımda bir proje var public olması sorun değil herkesin aklına gelir zaten. Şimdi benim yapacağım projede kullanıcıya birkaç soru sorulacak ilk başta bu sorular onun kimliğini belirleyici sorular olacak yani projeyi açan doğru kişi mi vs onu öğrenmiş olucam ona göre video oynatıcam sistemde. Şimdi bunu ne ile yapmam gerekiyor flash ile mi bilmiyorum ve phostoshop harici herhangi bir grafik programı kullanmış değilim. Aklıma C# ile yapmak geldi yaptımda ama görsellik olarak baya vasat bir durumda benim amacım görselliğin ön planda olması. Proje web projesi değil offline olacak ve sadece belli kesimlerin erişebileceği bir proje. Tavisyeleriniz nelerdir aklıma C# a özel bir tasarım tarzı birşey yapmak geldi ama sanırım animasyon tadında olsa daha iyi olacakmış gibi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

delphi ile rahat yaparsın diye düşündüm hocam . yanlışım varsa düzeltin.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

delphi ile rahat yaparsın diye düşündüm hocam . yanlışım varsa düzeltin.

Hoca proje birkaç aylık bir süresi var ya olay kısa film gibi birşey özünde delphi ile tasarım mümkün müdür. ufaktan edit delphi bilmiyorum oda sıkıntı : )

Altair tarafından 13/Haz/13 17:24 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 3