Video Reklam Revize Verme Yazılımı Var Mıdır?
-
Arkadaşlar mümkünse ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistem lazım. Müşteri siteye girecek, videoyu izleyecek. ve durdurup o kısma, sahneye, plana info girebilecek.. örneğin; bu planı çıkaralım, buraya başka bir görüntü koyalım, bu görüntüyü şu kısma alalım gibi..
Bende admin olarak girip o infoları görebileceğim. Konsepti genelde aynı olan videolar yapıyorum 4-5 dakikalık. her seferinde müşteriyle whatsaptan uğraşmak istemiyorum. siteye girsin infolarını timeline üzerinden versin ben yapayım. var mıdır böyle bir sistem ?
yoksa yapılabilir mi?
-
Figmada olmazmi bu dedigin
-
Abi söylediğini javascript ve youtube apisi ile chatgpt'ye yaptırabilirsin.
Youtube javascript api ile playerdan bazı bilgileri alabiliyorsun. Durdurduğunda ilgili saniyeye not almasını sağlayacak bişey istiyorum diyebilirsin.
Videoyu da liste dışı yüklersin bitti gitti.
Youtube ID'leri yönetip bağlantı paylaştığın bişey yapmasını iste.
Gerisini ÇETCİBİTİ halleder. Ya da Cursor.
Edit:
Aha da yaptı Codepen ile baktım fena değil. Kaydetsin, liste halinde sana mail atsın işte. Ek olarak bunu PHP ile yap bi admin panel olsun, müşteriye bağlantı gönderebileyim falan de işte.
https://chatgpt.com/share/688a7267-0414-800b-b9dd-36641f41987e
EnableTurk tarafından 30/Tem/25 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
frame.io var sonra bunu adobe satın aldı premiere ile entegre çalışır hale getirdi diye hatırlıyorum.
hatta tam olarak istediğin gibi çalışıyor. müşteri timeline üzerine işaretleme yapıp notlarını yazıyor.
PsychoDawn tarafından 31/Tem/25 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunun mantığı Soundcloud'daki gibi değil mi oradan biraz kopya çekilebilir sanki (yazılımcı değilim) sadece fikir açısından.
-
frame io var