Video Server
-
Hocalar , kendi filmlerimi atabiliceğim bi server kiralamak istiyorum . Adam siteye girdiğinde vk.com youtube.com dan vs.. başka bi siteden değil de kendi makinamdan , kendi playerımdan İzlesin . Bunun için google da nasıl bi arama yapmam lazım ? Varmı böyle bir servis
-
ersn bunu yazdı
Hocalar , kendi filmlerimi atabiliceğim bi server kiralamak istiyorum . Adam siteye girdiğinde vk.com youtube.com dan vs.. başka bi siteden değil de kendi makinamdan , kendi playerımdan İzlesin . Bunun için google da nasıl bi arama yapmam lazım ? Varmı böyle bir servis
hocam web sitesi kur video scrtipti kur videoları da at kendi sunucuna izlettir bu kadar
youtube script download v
video player script asp (php)
vs diye aramalar yapabilirsin
-
KaRaKuLe bunu yazdıersn bunu yazdı
hocam web sitesi kur video scrtipti kur videoları da at kendi sunucuna izlettir bu kadar
youtube script download v
video player script asp (php)
vs diye aramalar yapabilirsin
server sahibi izin vermez ki hacı film atıcam sıkıntı olmaz mı ?
ersn tarafından 15/Eyl/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle bunun çok maliyetli olduğunu söylemeye gerek yok herhalde ?
2 TB'lık olan şimdilik işini görür herhalde ?
bu fiyata da sanırım başka limitsiz trafik sunucu bulaman.
he hızı 100 mbit o da teoride 12.5 MB / saniye
720p film koysan 2000 kbps bitratesi olsa
2000 kbps = 250 kb / saniye
12.5 MB / 250 KB = 51 kişi.
Ha para bok dersen gider Dedicated Server alırsın. Onda da trafik limitsiz görmedim ben hiç.
okumak istemiyorsan özet: maliyet yüksek, vazgeç bu sevdadan.
vk.com candır.
YekteranBaymedir tarafından 15/Eyl/13 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
yükle vk ya tamamdır.