Video Sıkıştırma Nasıl Yapılır? Tıkla Ve Öğren...
-
Evet Arkadaşlar Askere Gitmeden Önce Sizlere Son Bi Güzellik Yaptım Bazılarımız Video Sıkıştırma Hakkında Bilgi SAhibi Değil Onlara Çok Güzel Bir Çalışma Hazırladım... Örneğin 2 cd lik Bir Filmi Nasıl Tek Cd Yapabileceklerini Anlatımım İçinde Anlıyacaklardır...
Öncelikle Programlar
Vede Anlatım Videoları...
Lütfen Yorum Yapın Görüşleriniz Benim İçin Önemli...
-
Unutmuşum Yazmayı Rarların Şifreleri www.tahribat.com Kusura Bakmayın...
-
paylaşımın için sağol.
http://rapidshare.com/files/71037576/Sikistirme_Dosyalari.rar
link enteresan.
sayende o i$in dosyasınıda gördük.
sağol
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------paylaşımın için sağol.
http://rapidshare.com/files/71037576/Sikistirme_Dosyalari.rar
link enteresan.
sayende o i$in dosyasınıda gördük.
sağol
-----------------------------:D:D:D lan karnıma ağrılar girdi a.q,, yarıldım.. sikistirme dosyaları ha euheuheheu . .türkçe karakter desteklemeyen tlf larda mesela benim tlf. hep mesajları ytazarken dikkat ediyorum :) bilerek yazıyorum bende böle.. sıkıldınmı kelimesinin türkçe kerakterli yazıp mesaj gönderince nedense çok mutlu oluyorum bi rahatlık çöküyor üzerime
-
hoca içinde virüs mürüs trojan her bi halt çıktı biraz daha dikkat yahu
-
Askere gitmeden önce virüsmü yaptın yoksa programmı anlamadım yapıyorsun bi program deki virüs taramasından geçiriniz
Emegine Saglık Tşkler..
-
indirip taratıyorum sonucu yazacağım
temizlendi: virüs Virus.Win32.Parite.b Dosya: C:\Documents and Settings\WebCrow\Desktop\K-Lite Codec Full.exe
temizlendi: virüs Virus.Win32.Parite.b Dosya: C:\Documents and Settings\WebCrow\Desktop\VirtualDup 1.7.2\auxsetup.exe
temizlendi: virüs Virus.Win32.Parite.b Dosya: C:\Documents and Settings\WebCrow\Desktop\VirtualDup 1.7.2\vdub.exe
temizlendi: virüs Virus.Win32.Parite.b Dosya: C:\Documents and Settings\WebCrow\Desktop\VirtualDup 1.7.2\VirtualDub.exe
temizlendi: virüs Virus.Win32.Parite.b Dosya: C:\Documents and Settings\WebCrow\Desktop\Ultra Video Converter\ultra_videoconverter.exe -
parite.b fena virüs.. gitgide sistem dosyalarının içeriğine sızıyor.wordpad bile kullanılmaz oluyor...
-
Ne Vürüsü Len Ben Oraya Video Koydum İzleyin Ögrenin Programlarıda Ben Kullanıyorum İnsana Leke Atmayın Hemen Belki Farkında Degilim Vürüslerin Çoktandır Kullandıgım Programlar Bende Hiç Bişi Vermiyordu Sizde Ne Oldu Neyse Kusura Bakmayın Programları İnternetten Bulursunuz Videoları İzleyin Olay Orada Çok Ugraştım Sikistirma Olayına Gelince Türkçe Karakter Kullanılmıyorya O Yüzden Yoksa Bi Art Niyet Yok...