Video Sitesi Hakkında Bir Sorum Var
-
Merhaba arkadaşlar.Güzel bir fikrim var ve bunu hayata geçirmek istiyorum artık.Bu günlerde localde sitemi hazırlamaya başlayacam inşAllah.Yalnız aklıma takılan çok önemli bir durum var.Projem video içerikli.Videoları kendi sunucumda değilde youtube'a yükleyip paylaşmayı düşünüyorum.Bu şekilde eklediğim içerikler seo açısından yada başka durumlarda bana sıkıntı yaratırmı ?
-
Hocam içeriği bilmiyorum ama sürekli kontrol etmelisin videolar duruyor mu diye en iyisi kendi hortuma atman bence
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam içeriği bilmiyorum ama sürekli kontrol etmelisin videolar duruyor mu diye en iyisi kendi hortuma atman bence
-----------------------------ben youtube'ta daha güvenli olur diye düşünmüştüm hocam.Neden silinsin ki ?
-
Eğer videoları kendi sitene yüklersen siteni ve sunucunu çok kasacaktır. Kendini kısıtlama youtube at videoları başlığa sitenin adresini yazarsın. Bunun dışında hem güvenli hem de rahat olur.
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Eğer videoları kendi sitene yüklersen siteni ve sunucunu çok kasacaktır. Kendini kısıtlama youtube at videoları başlığa sitenin adresini yazarsın. Bunun dışında hem güvenli hem de rahat olur.
-----------------------------Buda merak ettiğim hususlardan biriydi hocam iyi hatırlattın.Başlığa site ismi yazınca, arama sonuçlarında youtube önce çıkıyor diye biliyorum.Ben başlığda değilde açıklama kısmına ve video'nun üstüne yazmayı düşünmüştüm.Başlığa yazmak dahamı faydalı olur diyorsun ?
-
Daha yukarıya çıkma konusunda bir fikrim yok hacı, bende merak ettim şimdi bu konuyu. Bilen birisi yanıtlarsa seviniriz.