Video Sözlük Tarzı Bir Site
-
Evet arkadaşlar video sözlük tarzı site açmayı düşünyorum fakat sizce ilgi görürmü.. ekşi sözlük gibi olacak konular sadece video ile paylaşılacak...
-
bu fikrin güzelmiş :) video blog olayı vardı ama bunu geliştirirsen çok iyi olur.
-
İlginç olur ama hala kotalı internet kullanımın yüksek olduğu bir ülkede yaşadığımız için video ürkütebilir
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
İlginç olur ama hala kotalı internet kullanımın yüksek olduğu bir ülkede yaşadığımız için video ürkütebilir
-----------------------------Facebookta bi dolu video izliyor millet :D sorun olacağını sanmıyorum .
-
sen hocam projelerini sunacağın bir site açsan daha iyi hit yapar.her gün bir fikir buluyrsun :)
-
flybatwin bunu yazdı:
Evet arkadaşlar video sözlük tarzı site açmayı düşünyorum fakat sizce ilgi görürmü.. ekşi sözlük gibi olacak konular sadece video ile paylaşılacak...
-----------------------------güzel bir domain, biraz masrafla, neden olmasın?
-
cankirca bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------güzel bir domain, biraz masrafla, neden olmasın?
-----------------------------sanırım script olayı var ekşi sözlük tarzı gibi bir script yazdırsam ne kadara yazılır acaba ..
-
Script yazdirmak istersen, Zxone adli muride PM at, iyi bir coder ve iyi bir arkadas. Benim scriptimi de o yazdi, cok memnunum...