Video Upload Sitesi Yardım
-
arkadaşlar malumunuz bir eğitim sitesi projesi hazırlıyorum elimdeki arşivleri paylaşabileceğim bir video sistemi lazım bu videolarını boyutu bzıları için 300 mb a kadar çıkıyor google videoya video yükleyemiyorum galiba bir sorun var sizin bildiğiniz alternatif sistemler varmı
-
videoların uzunlugu ne kadar ?
youtube desteği
Videos can be...
High DefinitionUp to 2 GB in size.
Up to 15 minutes
metacafe hala para ödüyorsa oraya upload etmeni tavsiye ederim izlendikçe par akazanırsın
-
-
kardeşim genelde 100 mb a yakın ama bazıları 300 mb filan bu arada metacafe kapatılmadımı yahu
-
youtube u tavsiye etmiyorum ne olacağı belli olmuyor engel sorunu vs olursa stream sana pahalıya patlar.
parçalayıp facebook a yükleyebilirsin,bir kaç dizi sitesinde görmüştüm.
-
facebooka yüklediğim videoların embedlerini nasıl alacam birde yahoo video nasıldır.Birşeydaha sormak istoyorum paylaşacağım videolar eğitim setleri filan oldugu için videoların kaldırılma gibi durumu olurmu
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
facebooka yüklediğim videoların embedlerini nasıl alacam birde yahoo video nasıldır.Birşeydaha sormak istoyorum paylaşacağım videolar eğitim setleri filan oldugu için videoların kaldırılma gibi durumu olurmu
-----------------------------videolar kaldırılmaz ama facebook video da çok yavaş sinir ediyor beni
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------< width="400" height="300"> < name="allowfullscreen" value="true" /> < name="allowaccess" value="always" /> < name="movie" value="<?=$?>" />< ="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300" ="<" allowfullscreen="true" allowaccess="always">> >
klasik embed kodu bu facebook un.flv olarak istersen nette stream ilgili kaynaklar var.
evet şikayet durumunda videoların silinebilir.
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------illaki olur embed vermeye başladı sanırım facebook
-
sana gıcık olan biri facebookta videoları şikayet edip videoları sildirebilir.