folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Video Üzerine Eklemeler , Altyazı Eklemeler Vs. ( Video İşleme )

Video Üzerine Eklemeler , Altyazı Eklemeler Vs. ( Video İşleme )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar ,

yakın zaman içinde şu tür şeylere ihtiyacım olacak. Hazırlıklarını şimdiden yapıp olaya hakim olmak istiyorum.

Örneğin bir video formatında (mp4) diyelim video var elimizde. Bu videonun belii saniyelerinin üzerine alt yazı ekleme , görseller ekleme , değişik geçişler sağlama gibi şeyler yapmak istiyorum.

Bu konuda hem ücretsiz hem de ihtiyaçlarımı karşılayacak , gerekli bilgileri internetten bulabileceğim bir programa ihtiyacım var. ( Ve programın basit tricklerinden de bahsedebilirsiniz bilginiz varsa. Sadece isim yazıp geçmezseniz sevinirim.)

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ben de video işleme hakında birşey soracağım;

çekilen bir videoyu geri sardırmış gibi oynatan bir proğram arıyorum.

yani bardağın kırılmasını saniye saniye geri alacak sanki bardak kırık ve kendi kendine oluşuyormuş gibi kaydedebileceğim bir proğram arıyorum??

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Bilen arkadaşlar pratik önerilerde bulunursa sevinirim. Konu da dağılmazsa aynı şekilde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

var mı pratik bi çözüm arkadaşlar , lütfen kendi kullandıgınız programlardan bahsedin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Corel Studio var misal, ben kullanıyorum. Oldukça kullanışlı bir yazılım. Netice olarak HD dahil olmak üzere bir çok farklı formatta render alma imkanın var kullanı mı da çok basit.

http://img684.imageshack.us/img684/3583/71306816.jpg

Resimde gördüğün üzere yazıyı istediğin font ve şekilde ayarlamak mümkün. Ayrıca zaman çizelgesinde yazıyı istediğin kadar genişletebilir istediğin alana koyabilrsin.

Ayrıca ses müzik ve ya logo da videoya montajlama imkanın oluyor.

Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 5