folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Video Ve Flash İçerik Göremiyorum

Video Ve Flash İçerik Göremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

iyi günler arkadaşlar. ttnet adsl var kotasız 4 kişi kullanıyoruz ben en üst kattayım 20 metre kablo çekiyorum. önceleri hi çbi problem yoktu bozulduğunda kablodan kaynaklandığını düşündüm yeni kablo aldım ve ilk başlarda bi sorun yoktu şimdi msn ve internet sitelerine girebiliyorum ancak resim veya video açacağım zaman ya da oyun oynayacağım zaman açılmıyor.

sürekli dns hatası veriyor devre dışı bırakıp geri açtığımda geliyor bi 5 dakika rahat kullanabiliyorum sonradan bozuluyor. 192.168.2.1 olan ip yi modemden girip değiştirdim cmd den yeni ip alıp aldığım ip yi modemden de değiştiriyorum ip çakışıyor sonra onu da düzeltiyorum ama hiç bir şekilde rahat kullanamıyorum interneti.

1)bunu nasıl düzeltebiliriz ?

2)bir ay içerisinde taşınıyorum. ucuz ve hızlı adsl önerileriniz ?

teşekkürler.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

up up

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

gececi tbt up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ilk soruya cevabım yok ikinci soru için de taşınacağın yerdeki altyapıya göre değişir bence mesela fiber döşedilerse superonline derim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

anladım hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

http://www.youtube.com/watch?v=lG5cEik2ABY&feature=results_main&playnext=1&list=PL36860956E8F0237E

Buradaki kablo sarip interneti hizlandirmayi denediniz mi  ? 

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

video izleyemediğimi söylemiştim irem hocam. daha somut cevaplar verebilirseniz deneyelim

Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 7