Video Ve Flash İçerik Göremiyorum
-
iyi günler arkadaşlar. ttnet adsl var kotasız 4 kişi kullanıyoruz ben en üst kattayım 20 metre kablo çekiyorum. önceleri hi çbi problem yoktu bozulduğunda kablodan kaynaklandığını düşündüm yeni kablo aldım ve ilk başlarda bi sorun yoktu şimdi msn ve internet sitelerine girebiliyorum ancak resim veya video açacağım zaman ya da oyun oynayacağım zaman açılmıyor.
sürekli dns hatası veriyor devre dışı bırakıp geri açtığımda geliyor bi 5 dakika rahat kullanabiliyorum sonradan bozuluyor. 192.168.2.1 olan ip yi modemden girip değiştirdim cmd den yeni ip alıp aldığım ip yi modemden de değiştiriyorum ip çakışıyor sonra onu da düzeltiyorum ama hiç bir şekilde rahat kullanamıyorum interneti.
1)bunu nasıl düzeltebiliriz ?
2)bir ay içerisinde taşınıyorum. ucuz ve hızlı adsl önerileriniz ?
teşekkürler.
-
up up
-
gececi tbt up
-
ilk soruya cevabım yok ikinci soru için de taşınacağın yerdeki altyapıya göre değişir bence mesela fiber döşedilerse superonline derim
-
anladım hocam
-
http://www.youtube.com/watch?v=lG5cEik2ABY&feature=results_main&playnext=1&list=PL36860956E8F0237E
Buradaki kablo sarip interneti hizlandirmayi denediniz mi ?
-
video izleyemediğimi söylemiştim irem hocam. daha somut cevaplar verebilirseniz deneyelim
