Video (Yardım) Sin City Tarzında
-
slm arkadaşlar bi kısa film çekiyorum da bir kaç sahnesinde sin city tarzı siyah beyaz yapacam fakat birde kırmızı olan renkler siyah beyaz tonlarında değilde olduğu gibi kırmızı gözükecek. kırmızı - siyah - beyaz dan oluşan görüntüler olacak. nasıl yapabilirm bunu yardımcı olursanız sevirim.
-
demek sende benim gibi kısa filmcisin kardeş. sen bana o sahnenin videosunu yolla ben yaprım sana;)
-
dayı kız arkadaşım için çekiyorum da filmi sadece o var:) sen anlat öle de yaparım ben:)
-
beyler yokmu bilen? bi el atın taa şu konuya:)
-
Flash yardımıyla blue screen yaparım ama buradan anlatması zor...
-
Dostum, Oncelikler Adobe Premiere Pro kullaniyosan cok kolay bir sekilde yapabilirsin...
Adbe icin: Videonu Editore ekliyosun, daha sonra effecler kismindan "COLOUR PASS" effektini aliyosun...
bu effektin ayarlarindan similarity ve colour var... colouru kirmizi seciyosun ve similarity derecesini yukeltiyosun... boylece videonun icindeki kirmizi ve tonlari olan kisimler kaliyo diger kisimler siyah beyaz oluyo... Kolyagelsin
-
eyw sağolun beyler hemen yapacam bilgisayarıma kavuştuğum anda yaklaşık 1 hafta:)
-
peki bunu movie maker ile yapma şansım varmı? adobe premiere baya büyük kotada biraz doldu.. yada daha küçük bi programla ?
Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 8