Videoda Bir Alanı Croplamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

beyler bayanlar merdivenden kayanlar, kamu spotu yaptırdım fakat amık arkadaşlar gönderdikleri sample ı çükübik formatında kaydederek yolladıklarından olsa gerek sağdan soldan üstten alttan bayağa bir pixel eksikliği var ekrana tam oturtamıyorum. hangi programla basitçe crop yapabilirim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

beyler vidcrop pro nun temizini arıyorum en acilinden.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Anladığım kadarı ile video 5*5 olsun sen 4*4 ünü almak istiyorsun.

Valla bu işlerde en iyisi after efect diye biliyorum. Birde şu var corel video studio  ben onu kullanmıştım.

Düzenleme yapılacak alana videoyu getirip ortadan seçim yapabiliyordum diye hatırlıyorum. Ortadan olmasa bile kenarları iptal edebiliyorsun.

Denersen ne demek istediğimi anlarsın.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam formatfactory ile basitçe halledebilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

iwisoft video converter

http://goo.gl/a1KSI8

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

format factory ile olmuyor, resmi croplar gibi videoyu croplamak istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

sony vegas

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam şu vidcrop pro nun cracklisini bulamaz mıyız ya :s bir kere kullanacağım sadece.

Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 8