Videoda Isik Ayarini Duzeltmek?
-
Selam arkadaslar. Odevim nedeni ile kisa bir tanitim filmi yapmam lazim, ve bende calistigim bar i sectim. Su ana kadarda bir cok videolar cektim ama malum cektigim videolarin hepsi isik yetersizliginden dolayi cok karanlik ve kaliteli durmuyorlar. Photoshopta kalitesiz bir resmi isik ayarlari ile oynayarak duzeltebiliyoruz peki bu Afrer Effects veya benzeri bir programi kullanarak videyou kaliteli hale getirmek mumkunmudur?
-
soruna tam olarak yanıt veremeyeceğim ama Ulead Video Stuido işini görür sanırsam.
-
Tamam bir indireyim, kurcalayim (:
-
Hiç Olmadı Sony Vegas Pro .
-
after effects'te videoya ışık eklemek için ben bu yöntemi kullanıyorum video'nu ae ye import et daha sonra layer > new > adjustment layer diyoruz açılan yerde aynen photoshop gibi ışık ayarlarını ayarlayabilirsin.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
after effects'te videoya ışık eklemek için ben bu yöntemi kullanıyorum video'nu ae ye import et daha sonra layer > new > adjustment layer diyoruz açılan yerde aynen photoshop gibi ışık ayarlarını ayarlayabilirsin.
-----------------------------Hocam gercekten cok aciklayici bir mesaj oldu. Cok tesekkurler (:
-
yok dostum pek açıklayıcı olmadı açıklayıcı olmamasının sebebi bir buçuk gözümün tv'dek gs-antalya maçında olmasına bağlayabiliriz neyse biraz daha açıklayıcı olayım :)
after effects'te videoya ışık eklemek için ben bu yöntemi kullanıyorum video'nu ae ye import et daha sonra layer > new > adjustment layer diyoruz daha sonra Effect > Color Correction>Curves bu aşamadan sonra herşey aynen photoshop'taki gibidir (:
-
arkadasim after effects veya premiere pro dan, Gamma veay levels'le oynayabilirsin ;)