folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Videodaki Kan Efektini Nasıl Yapabilirim ?

Videodaki Kan Efektini Nasıl Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler web sitem için bi banner hazırlamayı düşünüyorum anck bu konularda çok bilgim yok. Öncelikle video linkini verim

http://www.youtube.com/watch?v=Kw8UycDGivg&feature=watch_response

After effects ile yapılmış bi video çok beğendim tam aradığım bişey. ben bu videoyu kendime göre yapıp flash formatında renderini alıp siteye bnner olkarak koymak istiyorum. Bu mümkünmüdür öncelikle bunu sorayım...

eğer mümkünse bu videodaki kan efektlerini ae de nasıl yaparım. şuan essential paketi yok elimde indiremem onu. hazır kan efektleri varmı gercekci olacak ama :) bildiğiniz...

ben işi biraz daha ilerletmek istiyorum kendi videomu greenbox yöntemiyle keyleyip bannera koymak istiyorum. aede fla formatında render alıp çeşitli programlarla boyutunu azaltsak olurmu acaba. yada mesela bannerda flash açılana kadar yükleniyor yazısı gelse ..

Bu konularda beni aydınlatmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler

edit:

bu efektte çok hoşuma gitti yapılış mantığı nedir nasıl yapabiliriz bilen varmı ?

http://www.youtube.com/watch?v=stUM_hjo-Rk&NR=1

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AE ile ilgili site açıp ders vercen ve bilmiyosun ilginç :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------
    AE ile ilgili site açıp ders vercen ve bilmiyosun ilginç :D
    -----------------------------

Bilmiyorum demedim kardeş elimde essentials paketi yok ae ile yapılmış bu video baska hangi yolla yapabiliriz demek istedim. Yoksa hazır kan efektini arkaplanın üzerine koyup mask yöntemiylede yazıya efekt vermek felan basit işler. lakin elimde kan efekti yok işte :)

ae hariç baska hangi yollarla yapabiliriz demek istedim bide.

Asıl sorum ise fla formatında render alırsak boyutunu küçülttüğümüzde görüntü çok bozulurmu acaba banner yapacam çünkü 350 kb felan olmalı boyutu en fazla...

bu konularda baska fikirler istiyorum. ae bilgim çok şükür yeter bu videoyu yapmaya ama imkan yok şuan pc de

edit: 2. videoda yapılan şeyi hiç yapmadım lakin çok zor değil sadece bacak kısmı nasıl yapılmış fikir istedim bi ton yol var bu gibi şeyler için. 1 tane bi,lmek yerine 30 tane bilsek daha iyi demş :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 3