Videoları Kesme Biçme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Arkadaslar forumda yeterince bisiy yok.Movie makerla 90 dk fln bekliyosun kesmek icin.Baska programlarla denedim videoyu resmen s.kiyolar.Simdi bana istedigim yerleri filmden cıkaracagım ve filmi bozmuyacak hızlı bi program lzm .Yardımlar icin tesekkürler.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih_Jones
    Fatih_Jones's avatar
    Erkek

Media wizard isimli bi program vardı hem kesme işlemi yapıyor hemde vidyoları sesleribaşka formaylara çevirebiliyor

burdan inceleyip indirebilirsin  http://www.cdhnow.com/mw.asp 

Sch
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihaydemir14
    fatihaydemir14's avatar
    Erkek
    ulead VideoStudio 11 Plus bence super bi progrm işin e yarar..

Sen benim Canımsın..,Canlı kalan Tek yanımsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    all video splitter. yada any video converter(dönüştürme olsada kesme yapıyor)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    aVI-MPEG-ASF-WMV Splitter v4.28 Su program cok iyi cıktı 3 dkda kestim bictim formatı kaliteyi bozmadı :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 5