Videoların Sol Üstüne Logo Yerleştirmek En Basit Yönden?
-
Arkadaşlar birçok konser ve yaptığımız özel röportajları internetten yayınlıyacağız, ama bu videolara sitemizin logosunu koymak istiyoruz bunu hangi programla yapabiliriz ve bunu yapabileceğimiz en basit program hangisidir?
-
edius en başta akla gelen ve basit olanı sonraa adobe premiere (nası yazılı basit bir yo bilmiyom) en video işleme programı ile yapabilirsin photoshoptaki layer hesabı sadece bitane alpa layera logoyu koyucan onuda istediğin yere
1 ediusta efetlerden picture in picture efektini kullanarak yaparsın google amcada vardı bi ara bulmuştum
-
şuan adını unuttum ancak bulursam eklerim sadece bunun için yapılmış ve istedin yere istedin gibi değiştirip hareketlendirip ekleme yapabileceğin logo koyma programı vardu water bilmemneydi adı bi buliyim eklerim hemen
-
Eywallah arkadaşlar, saolun. Çok acelesi yok fakat biran evvel bitirmek istiyorum. Ediusu çok duydum ona bi bakıcam Panxer arkadaşım sende programın ismini bile versen çok makbul geçecek senin anlattığına göre tam istediğim program o çünkü sanırım.
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 4