Videolu Dil Bilgisi Dersleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İnternette videolu ders olarak hep matematik ve geometri kasmışlar. Adam akıllı videolu bir dil bilgisi dersi yok. Videolu soru çözümüde önemli oda lazım.

Elinde misafirlere kapalı bir sitede kullanmadığı üyeliği olup benimle paylaşacak mürit var mı ? Çünkü ücretsiz her siteyi aradım taradım aradığım dersler yok.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

hocam youtube a baktın mı orada kendisini çeken hocalar oluyor

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

up'layalım bakalım bizim de işimize yarar.

anime çevirisi yapıyorum ve bazen kafama takılan yerler oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ztv üyeliği olan varsa çok makbule geçer çok kısa bir süre kullanacağım

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 596 Toplam Mesaj: 4