Videonun Sonundaki Teröristin Giydiği Kepe Bakın
-
http://www.youtube.com/watch?v=tEHdLPtxUBA
bu suriyede çekilmiş bir video muhalifler yani teröristler bana göre. o teröristin kafasındaki kep bizim jandarma komandonun giydiği kep in aynısı :) ay yıldızlı birde rütbeli kep
biz nasıl bir ülkeyiz teröriste yardım ediyoruz. kiliste sığınmacılar olay çıkarmışlar bugün ve taşlı bıçaklı ve 4 polisimiz yaralı.
adamlara ekmek su veriyoruz ve suriyede insanları suriye askerlerini öldürmeleri için destek veriyoruz amerikadan emir mi aldık. kendi ülkesine ihanet eden haini biz niye besliyoruz ?
emperyalizm !!! -
Abi bu keplerin galiba aynısından asker mağaza ve pazarlarında satılıyor galiba :/
-
kurucuya benziyor bu lavuk :d
-
Aklıma bu şarkı geldi bak bugün orada çıkan olaylardan sonra...
Özal demiş salın gelsin kekonun da yüzü gülsün bırak lan saddam öldürsün itilmiş keko medeni ! :) Onlardan çektiğimiz yetmiyor birde bunları alalım memlekete...
-
Ne rütbelisi hocam adamın pos bıyıklarını tipini görmedin mi hiç? Almış çarşıdan komando kepini takılıyo oralarda sorsan oranın bakkalıdır..
-
Yıl 1983 . özal 5000 peşmergeyi yurda soktu. ev sahibi yaptı baktı çattı. pkk terörü çıktı.
yıl 2012 suriyeden giren 40000 buldu. bunlara 3 öğün yemek veriliyor. barınak vb. hastane sürekli orda .
sonumuz nereye hayırlısı diyorum.
gidelim ordan bir suriye kızı ayartam gelelim bari. oldu olacak :))