folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Videonun Sonundaki Teröristin Giydiği Kepe Bakın

Videonun Sonundaki Teröristin Giydiği Kepe Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=tEHdLPtxUBA

bu suriyede çekilmiş bir video muhalifler yani teröristler bana göre. o teröristin kafasındaki kep bizim jandarma komandonun giydiği kep in aynısı :) ay yıldızlı birde rütbeli kep 
    biz nasıl bir ülkeyiz teröriste yardım ediyoruz. kiliste sığınmacılar olay çıkarmışlar bugün ve taşlı bıçaklı  ve 4 polisimiz yaralı. 

adamlara ekmek su veriyoruz ve suriyede insanları suriye askerlerini öldürmeleri için destek veriyoruz amerikadan emir mi aldık. kendi ülkesine ihanet eden haini biz niye besliyoruz ? 

emperyalizm !!! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Abi bu keplerin galiba aynısından asker mağaza ve pazarlarında satılıyor galiba :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

kurucuya benziyor bu lavuk :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Aklıma bu şarkı geldi bak bugün orada çıkan olaylardan sonra...

Özal demiş salın gelsin kekonun da yüzü gülsün bırak lan saddam öldürsün itilmiş keko medeni ! :) Onlardan çektiğimiz yetmiyor birde bunları alalım memlekete...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ne rütbelisi hocam adamın pos bıyıklarını tipini görmedin mi hiç? Almış çarşıdan komando kepini takılıyo oralarda sorsan oranın bakkalıdır..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Yıl 1983  . özal 5000 peşmergeyi yurda soktu. ev sahibi yaptı baktı çattı. pkk terörü çıktı.

yıl 2012 suriyeden giren 40000 buldu. bunlara 3 öğün yemek veriliyor. barınak vb. hastane sürekli orda .

sonumuz nereye hayırlısı diyorum.

gidelim ordan bir suriye kızı ayartam gelelim bari. oldu olacak :))

Temel adalettir .
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 6