folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vidobu Eğitim Setleri

Vidobu Eğitim Setleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bu vidobudaki eğitim setlerini bulma imkanımız var mı ? yada çekebilen varmı ?

malum aylık 45 lira yada yıllık 240 lira olunca sorasım geliyor hadi yıllık 50 - 100 de alayım hak ediyor ama 240 aşar bizi aga

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

Arkadaşlar bu vidobudaki eğitim setlerini bulma imkanımız var mı ? yada çekebilen varmı ?

malum aylık 45 lira yada yıllık 240 lira olunca sorasım geliyor hadi yıllık 50 - 100 de alayım hak ediyor ama 240 aşar bizi aga

Hocam biz 1 aylık almıştık arkadaş ile programların menülerini kısa kısa anlatıyor ama her video 1-2 dk kadar ps de misal bi bilboar giyderme var onu anlatıyor öyle kısa örnekler. Vidoları indirmeye kalkarsan biz İDM ile indirelim dedik indiriyor ama sıkıntı yok videolar 2 - 3 dk olduğundan birini indirdik 5 sn sonra diğer videoya geçtik bi süre indirdik hesabı dondurdular. Yani video 3 dk sen 5 sn nasıl izleyip diğerine geçeceksin adamlar hemen müdehale ediyor 2 sefer öyle oldumu üyeliği iptal ediyorlar.

Anlatım şöyle

http://dosya.co/tndsoq3koisq/Seçim_bölgesi_(Selection_region).TS.html

JuMaN tarafından 07/Haz/16 19:03 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Eğitimlere göz gezdiriyordum da bu alttaki nedir abi, twitter versiyonu da var.

http://www.vidobu.com/egitim/facebook-nasil-kullanilir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vidobuyu biliyorum haftanın ücretsiz üyeliklerinden olsun nette paylaşılmışlara kadar benim sorum oradaki x setini çekebilen varmı gibisinden daft hocamız udemyden çekiyordum python ile bunun vidobusu için varmı acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Paylaşılmıştı daha önce hatta bi arkadaş üyelik sağlamıştı tbt de ararsan bulabilirsin gerçi linkler ölü

dür

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bakalım yaşayan varmı 

Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 6
vidobu