Vidobu.Com - Adobe Ürünlerinin Eğitim Setleri
-
Vidobu.com adobe ürünlerinin görsel eğitim setlerini hazırlamış olan bir web sitesi ve üyelik için yıllık 195 TL istiyor..
Şimdi sorum acaba aranızda kullanan var mıdır ?
Eğitim setlerinin kalitesi nasıldır iyi midir ?
-
onu bilmiyorum ama hep iyi sandığım bilgeadam mı netten kaçak indirdim kadının 2 de bir tekrarladığı şey şudur'' eğer 2 tuşlu bir mouse kullanıyorsanız sağ tuşu tek tuşlu bir mouse kullanıyorsanız ctrl ile beraber eğer mac kullanıyorsanızda control tuşuyla beraber tıklayın'' sağ tıklama buk adar bok edilir di ancak
ama bükey dvs harikaydı onun sadeve after effects cs3 ü dinledim öğreniyorsun çok iyi anlatıyor
-
yoktur hocam kimsede.
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
onu bilmiyorum ama hep iyi sandığım bilgeadam mı netten kaçak indirdim kadının 2 de bir tekrarladığı şey şudur'' eğer 2 tuşlu bir mouse kullanıyorsanız sağ tuşu tek tuşlu bir mouse kullanıyorsanız ctrl ile beraber eğer mac kullanıyorsanızda control tuşuyla beraber tıklayın'' sağ tıklama buk adar bok edilir di ancak
ama bükey dvs harikaydı onun sadeve after effects cs3 ü dinledim öğreniyorsun çok iyi anlatıyor
-----------------------------kanka bende az cok biliyorum ama arada bilmediğimiz kaçırdığımız püf noktalar oluyor. Bana after effects eğitim videoları lazım en alt seviyeden en son seviyeye kadar. senin elinde varmı bu bukeyin setleri ?
-
Silent_King bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------kanka bende az cok biliyorum ama arada bilmediğimiz kaçırdığımız püf noktalar oluyor. Bana after effects eğitim videoları lazım en alt seviyeden en son seviyeye kadar. senin elinde varmı bu bukeyin setleri ?
hocam sadece en düşüğü var elimde daha makse yapmayı anlatıyor araçları falan atınıyor plug-inleri iyi tanıyor öyle işte -
Gerizekalının önde gidenine anlatır gibi anlatıyor burada: http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/
Flash derslerini dinledim. Çok güzel anlatmışlar, anlamama gibi bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
bilgeadama pek benzemiyor..
@wking
hocam üyelik aldığın zaman yıllık yani 1 yıl boyunca yeni eğitim setlerini izleyebileceksin eğer ki içeriği uygun görürsem almayı düşünüyorum..
-
wareze düşmüş olan var mı :W
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------wareze düşmüş olan var mı :W
----------------------------- -
u235 bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------wareze düşmüş olan var mı :W
-----------------------------eminolun hortlatmadan önce 2 kere düşündüm.